Aranjamente florale cu orhidee – un răsfăț al privirii!

Dacă citiți acest articol înseamnă că sunteți un admirator al florilor și veți fi interesat să creați niște aranjamente florale deosebit de frumoase, pline de culoare și eleganță, care se vor potrivi pentru orice ocazie.

În ultimii ani orhideele au devenit o adevărată descoperire pentru cei pasionați de creșterea plantelor de interior. Pentru marea majoritate orhideele sunt niște plante decorative fragile și capricioase. Dar nu este deloc așa! Florile acestei plante exotice își păstrează frumusețea și prospețimea timp de câteva luni și asta în condițiile în care este suficient să le udați doar o dată în săptămână sau mai rar.

Să știți că puteți prelungi bucuria de admira aceste flori frumoase pentru o perioadă și mai mare, dacă creați un aranjament floral cu orhidee. Alături de suculente și alte plante erbacee, orhideea arată mult mai bine și chiar spectaculos. Aranjamente florale cu orhidee, se păstrează mult timp și în toată această perioadă este imposibil să vă luați ochii de la florile superbe.

Aranjamentele florale pline de culoare arată senzațional! Fie că doriți să creați un aranjament floral pentru o cameră din locuința dvs sau pentru o ocazie deosebită, cu aceste decorațiuni florale veți reuși să creați o atmosferă mult mai plăcută.

Secretul acestor aranjamente florale este în combinația potrivită a florilor și plantelor pe care folosiți, astfel încât toate să aibă nevoie de aceleași condiții pentru a-și păstra frumusețea și prospețimea (apă, căldură, lumină)

Vă prezentăm o selecție de aranjamente absolut superbe cu orhidee, din care vă puteți inspira pentru a crea propriile decorațiuni florale:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.