Aproape 30 de ani împreună. Cum arată astăzi soția lui John Travolta.

Drept vorbind, viața actorilor celebri este destul de complicată. Trebuie să evite mereu jurnaliștii, care caută un sens ”dublu” în orice cuvânt sau faptă și de asemenea, aceste filmări veșnice și nevoia de a călători mereu dintr-un oraș în altul. Unde mai pui, presa niciodată nu ratează șansa de a ”deconspira” pe cineva. Din acest motiv, multe cupluri se despart.

Dar acesta nu este un model de viață, ci doar o situație destul de tipică. Unele cupluri de vedete își păstrează încă relația. Un exemplu viu este celebrul comediant Ryan Reynolds și soția sa, precum și John Travolta cu soția sa, Kelly Preston.

Kelly spune că pentru prima dată l-a văzut pe Travolta pe afișul „Briolina” într-un cinematograf de alături. Ea s-a îndrăgostit de el. Când a urmărit filmul, și-a dat seama că numai acest bărbat se va căsători cu ea și nu a ezitat să-i informeze pe toți prietenii săi. La acel moment, Preston avea doar 16 ani, așa că nimeni nu a luat cuvintele ei în serios.

În 1990, viitorul cuplu a început de fapt o relație. Fanii lui John au așteptat cu nerăbdare conflictele dintre aceștia. A fost un cuplu ciudat: o fată care încerca să intre la Hollywood și un actor la apusul carierei sale, renumit pentru dragostea sa. Acest cuplu i-a uimit pe toți cei din jur.

John a cunoscut-o pe Kelly în 1987, dar ea pe atunci era căsătorită. Din păcate, în acel moment nu au putut avea decât relații prietenești. Însă, după trei ani, actorii au ajuns în același hotel, în ciuda faptului, au participat la diferite proiecte. Căsătoria lui K. Preston la acea vreme era deja destrămată.

La început John și Kelly doar comunicau în fiecare seară, apoi totul a trecut în întâlniri romantice. În ajunul Crăciunului, John a cerut-o pe Kelly să se căsătorească cu el.

El spunea că soția lui adoră să zboare cu avionul, să danseze și să mănânce mâncare gustoasă. În general, ea îi amintește de el însuși. A crezut că Kelly este capabilă să ofere fericire oricărui om.

Nunta a avut loc pe 5 septembrie 1991 la Biserica Scientologică. Cu toate acestea, în America, căsătoria lor a fost numită ilegală. Acest lucru nu a deranjat cuplul. O săptămână mai târziu au organizat o a doua ceremonie în Florida și totul a fost făcut în conformitate cu legea.

Ciudat, dar John și Kelly au devenit o familie ideală chiar din primele zile. Paparazzii au vânat în mod persistent cuplul, dar nu au putut găsi nimic interesant. Curând această pereche a fost uitată de paparazzi.

În 1992, actorii au devenit părinți, au avut un fiu, el a fost numit Jett. Ulterior s-a dovedit că copilul are sindromul Kawasaki. Preston era nevoită să renunțe la lucru, pentru a avea grijă de copil. John a reușit în cele din urmă să devină vedetă, dar nu uita nici de familie. Kelly, cu toate acestea, apărea uneori în filme, deși nu în rolurile principale.

Kelly a împărtășit secretul unei căsătorii de succes. În opinia ei, este foarte important să păstrezi mereu legătura cu soțul și să fii puțin jucăușă. Așadar, în mod regulat, ar trebui să vă distrați împreună, să vă jucați și să mergeți la întâlniri romantice.

După ceva timp, în ziare și reviste, John a început să fie numit bărbatul ”de sub papuc”. El oferea în mod regulat cadouri scumpe iubirii sale și atunci când era la muncă, o suna pe Kelly la fiecare jumătate de oră doar pentru a-i auzi vocea.

Deși existau riscuri mici, soția i-a dăruit soțului său încă doi bebeluși. La începutul lunii septembrie, Travolta și Preston au sărbătorit 28 de ani de căsătorie.

Nu orice persoană obișnuită se poate lăuda cu o astfel de relație, timp de atâția ani. Pentru a menține un cuplu fericit, este nevoie de a depune o muncă uriașă, mai ales pentru vedetele celebre. Este în general o raritate să vezi un cuplu de celebrități, ce și-au petrecut viața împreună. Dorim să îi felicităm pe John și Kelly, să-i urăm fericire și mulți ani împreună.