Antonio Banderas și Nicole Kempel demonstrează că dragostea adevărată nu are hotare

Antonio Banderas este, fără îndoială, unul dintre cei mai renumiți și carismatici actori spanioli. Și deși de-a lungul anilor a fost adorat de femei, frumoasa Nicole Kempel a fost cea care a reușit să-i cucerească inima. Artistul recunoaște că este nespus de fericit alături de partenera sa.

La început erau departe unul de altul.

Antonio s-a născut în sudul Spaniei, la Malaga. Nu a visat întotdeauna să devină actor prima sa pasiune fiind fotbalul. Dar soarta a avut alte planuri pentru Antonio deoarece, după ce s-a accidentat, a fost nevoit să renunțe la acest scop. A început să se gândească din ce în ce mai mult la ideea de a începe o carieră în actorie.

Cu 20 de ani mai târziu, la peste 2.000 km de Antonio, Nicole s-a născut în Germania. Datorită profesiei tatălui său și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în diferite orașe. Acest stil de viață a ajutat-o ​​să învețe multe limbi (franceză, germană, engleză, olandeză, italiană, arabă și spaniolă) și să descopere lucruri interesante despre diferite culturi.

Soarta i-a adus împreună.

Actorul Banderas și consultantul financiar Kempel s-au întâlnit la o petrecere din cadrul prestigiosului Festival de Film de la Cannes. Antonio a cunoscut-o prima dată pe sora geamănă a lui Nicole. Barbara a fost cea care i-a atras atenția actorului care nu a ezitat să discute cu ea. „Dar deodată a apărut Nicole și inima mi-a tresărit. Arătau aproape la fel, dar Nicole avea ceva special”, își amintește Antonio. Pe atunci actorul era căsătorit cu Melanie Griffith, așa că prima lor întâlnire a fost una prietenească.

Au început să lucreze împreună la un proiect. 

După ce Antonio s-a despărțit de fosta soție a reluat comunicarea cu Nicole și în curând și-au anunțat relația. Imediat după aceea Banderas a anunțat că va părăsi Hollywood-ul pe termen nelimitat pentru a face alte lucruri.

După aceea el și Nicole au plecat la Londra pentru a studia designul vestimentar. După finalizarea cursului cuplul a început să lucreze la primul lor mare proiect comun – linia exclusivă de îmbrăcăminte Antonio Banderas Design. Fiecare dintre ei a adus ceva diferit afacerii. S-au completat perfect și au reușit să-și construiască o afacere de succes.

Problemele lui Antonio le-au întărit relația.

La începutul lui 2019 Antonio a suferit un atac de cord și, potrivit acestuia, reacția rapidă a lui Nicole i-a salvat viața.

După aceea relația lor a devenit și mai puternică și au încetat să mai acorde atenție problemelor minore. „Lucrurile pentru care obișnuiam să-mi fac griji au încetat să mai aibă vreun sens pentru mine. Am început să apreciez mai multe lucruri reale. Fiica mea, prietenii mei, familia mea este ceea ce contează cu adevărat pentru mine.”

Au avut o a doua șansă de a se bucura de viața împreună.

Deși Antonio și Nicole au locuit multă vreme în țări diferite (Anglia, Spania și SUA), după problemele pe care le-a avut actorul au decis să locuiască în Andaluzia. Banderas a demonstrat de multe ori marea dragoste și mândrie pe care le are pentru patria sa și a decis să-i arate partenerei sale fiecare colț al acestui meleag.

Nicole și-a împărtășit gândurile despre viața sa în Spania: „Mi-e dor de familia mea pentru că nu petrec atât de mult timp cu ei ca înainte. Dar sunt alături de iubirea mea. Sunt foarte fericită la Malaga. Orașul m-a primit cu brațele deschise și mă simt ca acasă.”

Cuplul și-a sărbătorit recent cea de-a 8-a aniversare de când sunt împreună. 

Deși sunt împreună de 8 ani încă nu au de gând să se căsătorească.

Actorul și-a explicat decizia astfel : „Pot spune că sunt deja căsătorit. Nicole este soția mea și eu sunt soțul ei. Ne simțim minunat”. Căsătoriți sau nu, Antonio și Nicole se bucură de viață împreună.