Anti-trendurile toamnei : piese vestimentare pe care stiliștii nu ne recomandă să le cumpărăm

În fiecare sezon există trenduri și anti-trenduri. Aceasta nu înseamnă, dacă este vorba despre un anumit trend, că trebuie să aruncăm de urgență toate hainele și să ne cumpărăm altele noi. Cel mai bine este să alegem niște piesele vestimentare de bază care rămân mereu actuale.

Dar până la urmă noi decidem dacă dorim să ținem cont de tendințele modei sau nu prea. În cazul în care vă place o haină, chiar dacă unii o consideră anti-trend, purtați-o fără grijă, mai ales dacă vă place și vă simțiți bine în ea.

Există persoane care știu să poarte hainele anti-trend și arată mult mai bine decât cele care urmăresc cu sfințenie tendințele. Suntem siguri că veți fi de acord cu noi în acest caz.

Cu toate acestea trebuie să ținem neapărat cont de faptul că tendințele sunt, totuși, importante, deoarece îmbrăcămintea demodată ne-ar putea face să părem mai în vârstă.

De aceea este bine ca atunci când vă alegeți îmbrăcămintea să optați pentru terenul de mijloc: să includeți piese vestimentare di noile tendințe, dar să vi se potrivească.

Să vedem în continuare care sunt piesele vestimentare pe care ar fi mai bine să le evitați în următorul sezon:

Sacourile scurte.

Hainele supradimensionate nu mai sunt în trend, chiar dacă au fost cândva foarte apreciate. În acest an revin în modă sacourile care ne scot în evidență talia.

Dar, în același timp, sacourile scurte care ne subliniază talia nu sunt cele mai reușite, mai exact acestea nu sunt la modă în acest sezon.

Cum se înlocuiesc:

— cu sacouri mai lungi, până la nivelul coapselor, cu sacouri drepte, cu sacouri în stil bărbătesc, cu sacouri cu nasturi dubli, care își păstrează bine forma.

Pantaloni skinny cu talie joasă.

Dacă aveți deja o pereche de pantaloni de acest fel, nu vă mai cumpărați alta. Încercați să-i combinați cu o helancă sau cu o cămașă stilată și cu un sacou original. Vă puteți accentua talia cu o centură; datorită acestui fapt picioarele Dumneavoastră vor părea mai lungi, iar silueta mai suplă.

Cum se înlocuiesc:

— cu o pereche de pantaloni skinny la dungă, cu niște pantaloni drepți sau largi etc.

Palton cu fermoar.

Un palton modern poate fi cu nasturi sau cu colan. Evitați modelele cu fermoar deoarece nu vă avantajează deloc.