Anthony Hopkins și-a cunoscut dragostea la 64 de ani și a demonstrat că fericirea nu are vârstă

Anthony Hopkins este unul dintre cei mai talentați actori care, la vârsta 83 de ani, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca cel mai în vârstă actor care a câștigat un Oscar pentru rolul principal în filmul „Father”. Dar vârsta i-a adus succes nu numai pe plan profesional, ci și în plan personal după ce a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, Stella Arroyave, o actriță originară din Columbia.

A avut 2 căsătorii eșuate.

Anthony Hopkins s-a căsătorit pentru prima dată în 1966 cu actrița britanică Petronella Barker. În 1969 s-a născut fiica lor, cântăreața și compozitoarea Abigail Hopkins. Cuplul s-a despărțit după 7 ani. În 1973 actorul s-a căsătorit pentru a doua oară. Relația lui Hopkins cu Jennifer Linton a durat 29 de ani, iar în 2000 cuplul a divorțat oficial. Iată ce a mărturisit Hopkins despre despărțire: „Îmi trăiesc viața și nu știu cum să mă înțeleg cu alți oameni. Îmi este greu să fiu mult timp cu aceeași persoană.”

Un nou capitol în istoria personală la vârsta de 65 de ani.

În 2001, la un an după divorț, actorul trecea prin momente grele și nici nu bănuia că soarta i se va schimba la vârsta de 64 de ani. Hopkins a cunoscut-o pe Stella Arroyave la un magazin de antichități din Los Angeles, acolo unde lucra. A fost dragoste la prima vedere.

Stella s-a născut în Popayana, un orășel din Columbia. A mers la New York pentru a-și îndeplini visul de a deveni actriță, apoi s-a mutat în Los Angeles, deschizându-și magazinul de antichități și galeria de artă în Malibu. Întâlnirea cu viitoarea lui soție, care este cu 18 ani mai tânără decât actorul, a dat peste cap viața lui Hopkins. Actorul a recunoscut că nu era pregătit pentru o nouă relație înainte de a o întâlni pe Stella: „Nu aveam încredere în nimeni, mai ales în femei”. În 2003 cuplul a avut o nuntă modestă cu 25 de invitați printre care Steven Spielberg, Winona Ryder, Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones și Mickey Rooney.

Dragostea l-a salvat.

Actorul a remarcat că Stella l-a ajutat să găsească puterea de a-și depăși starea de tristețe: „Soția mea mă molipsește de optimismul ei inepuizabil. Este mereu bine dispusă și nu uită să îmi spună cât de important este să renunți la toate experiențele și să începi să te bucuri de moment. Stella m-a tras de pe marginea prăpastiei, iar de atunci fiecare zi pe care o trăiesc este un dar al sorții”.

Columbia a cucerit inima lui Hopkins.

Schimbările din viața artistului nu s-au încheiat aici. Actrița cu rădăcini columbiene a reușit să-l facă pe soțul ei să se îndrăgostească de patria ei: „Anthony iubește arepa, bucate tradiționale columbiene și aproape în fiecare zi mănâncă una la micul dejun. Și îi place să asculte muzică columbiană. Am sânge latin sufocant în mine, așa că în fiecare zi mă trezesc cu zâmbetul pe buze și cu dorința de a dansa. Dar Anthony are un caracter diferit, mai calm. Ne completăm perfect unul pe altul.”

Hopkins își descrie soția ca fiind „o femeie minunată căreia îi place să cheltuiască bani”. Și acesta nu este în niciun caz un dezavantaj, ci una dintre calitățile pe care le apreciază la soția sa. Stella este degajată și, în același timp, își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sale, ceea ce îl captivează pe actor: „Știe să mă oprească la timp. În această dimineață, de exemplu, mi-a spus să nu mă mai legăn pe scaunul din restaurant de teamă că aș putea cădea. De multe ori sunt imprudent deoarece mă simt ca la 45 de ani, iar Stella mă readuce la realitate.

Acum actorul pășește prin viață dansând.

Energia și veselia actorului sunt contagioase. Pe rețelele de socializare Hopkins a postat mai multe videoclipuri în care dansează pe ritmuri columbiene și exclamă la sfârșit: „Sunt columbian!” Folosind exemplul său, Anthony Hopkins demonstrează faptul că dragostea adevărată există.