Ansambluri vestimentare pentru primăvara 2021: ținute de fiecare zi pentru sezonul mult așteptat!

Primăvara și-a ”deschis brațele”, oferindu-ne cele mai originale look-uri la modă, atât pentru femei cât și pentru fete, care doresc să arate elegant, sofisticat, blând, uneori îndrăzneț și chiar sfidător. Fashionistele au toate posibilitățile să-și creeze un ansamblu vestimentar frumos de primăvară, deoarece acum în magazine sunt atât de multe modele interesante, încât chiar și cu un buget minim puteți arăta frumos.

Tendințele modei pentru primăvara anului 2021 declară o mulțime de idei interesante, care vă vor permite să creați atât look-uri pentru fiecare zi, cât și ținute elegante, care vor sublinia luxul siluetei dvs și bunul gust. Drag cititor, în căutarea articolelor la modă pentru sezonul de primăvară, am selectat look-uri de neegalat, lucruri noi care prezintă tendințele stilului actual, precum și combinații interesante pentru acest an.

Să întâlnim primăvara frumos și elegant. Principalele tendințe ale primăverii: 

Primăvara întotdeauna începe cu un ”joc” de culori și un mix de ornamente de primăvară în combinații mega elegante. Aspectele trendy de primăvară până acum ”ținteau” spre palete pastelate și neutre. În acest sezon, această tendință va rămâne. În afară de acestea, aspectul de bază de primăvară, în nuanțe de maro va arăta grozav.

Aspectele de primăvară în culori intense și neon vor fi, de asemenea, binevenite în această perioadă a sezonului, așa că nu ezitați să alegeți nuanțe însorite, nuanțe de fructe, portocaliu apetisant, un coral, lămâie verde și desigur, albastru în toate interpretările sale.

Este demn de remarcat faptul că aspectul de primăvară 2021 se caracterizează prin simplitatea rafinată, cât și prin combinațiile de stiluri și texturi, ținute în mai multe straturi și detalii vestimentare în forme extraordinare.

Dacă vorbim despre țesături, primăvara va oferi fetelor și femeilor un aspect structural și gingaș nu numai din țesături ușoare de șifon, ci și din piele ecologică, cașmir, denim universal, catifea de calitate, tricotaje și bumbac.

Imagini de primăvară. Simplitate și confort.  

Pentru a vă simți minunat primăvara, stiliștii recomandă să vă îmbrăcați cât mai confortabil și simplu, folosind elemente de bază ale garderobei, în combinație cu lucrurile la modă.

Alegeți un look de primăvară modern cu tricouri albe, cămăși de bază, tricouri long sleeve monocromatice, combinate cu fuste de tip creion, în formă de trapez, cu tăieturi.

În loc de fuste, puteți crea look-uri de primăvară cu pantaloni croiți drept, modele cu suflecări, modele 7/8 sau pantaloni palazzo, care vă permit să obțineți opțiuni foarte încrezătoare și dinamice.

Aspecte de primăvară și combinații neobișnuite de lucruri într-un singur set. 

Moda de primăvară este capabilă să ne intrige cu combinații neașteptate de diferite țesături și texturi, precum și cu selecții elegante de diverse nuanțe într-un singur aspect.

Întotdeauna puteți înfrumuseța aspectele de primăvară cu un accent elegant sau mai puțin obișnuit, precum o geantă extraordinara tricotată cu franjuri, care este prezentată în look-ul de mai sus, cu accesorii sub formă de ochelari, bijuterii la modă sau un ceas.

Nu mai puțin interesant va arăta un look de primăvară creat dintr-o fustă de mătase și un pulover tricotat, în tandem cu bocanci la modă și o curea. În funcție de condițiile meteo, un palton sau o jachetă va fi o completare interesantă pentru aceste două articole vestimentare.

Aspectele de primăvară și prezența texturilor dense.  

Deși stofele de piele, pluș, tweed, denim, catifea sunt materiale mai potrivite pentru toamnă-iarnă, ansamblurile pentru zilele reci ale primăverii, din aceste țesături, de asemenea, vor fi extrem de binevenite.

Este demn de remarcat faptul că, în rând cu nuanțele de bază ale materialelor dense din garderoba de primăvară, aspectul pentru primăvară 2021 va fi îmbunătățit cu articole din piele, denim, pluș, tweed sau velur. Este relevantă o paletă mai delicată și în special mov, galben, smarald, cireș, verde, albastru, gri, roz pal.

Aspecte de primăvară și croiala interesantă a modelelor.  

În această primăvară, ar trebui numaidecât să încercați ansambluri cu participarea articolelor cu o croială complexă.

Deci, elementele superioare ale look-urilor vor fi înfrumusețate cu forme voluminoase și complexe de mâneci, precum și detalii suplimentare sub formă de volane sau falduri.

Apreciați pantalonii eleganți, pantalonii scurți, fustele cu talie înaltă, fundițele frumoase, trench-uri la modă cu un design complicat, care va deveni un hit al sezonului de primăvară.

Ar arăta destul de original, de exemplu, pantalonii, pantalonii scurți, blugii, pantalonii bermude, unde nasturii vor fi fixați oblic, iar bluzele și pulovere vor avea mâneci bufante.

Aspecte minunate de primăvară cu rochii ușoare. 

Dacă începem a crea aspectul de primăvară 2021, desigur că cele mai potrivite articole din această perioadă, vor fi rochiile.

Abundența de opțiuni este în afara topurilor, deoarece designerii au oferit un aspect de primăvară remarcabil, cu rochii în carouri, cu flori, dungate și look-uri șic cu rochii plisate, rochii de tip jachetă, rochii cu volane și falduri.

Aspect de primăvară într-o opțiune total-look. 

Dacă sunteți o fană al stilului laconic și a minimalismului, cu siguranță vă va plăcea aspectul de primăvară în opțiunea total-look, care unește lucrurile cât mai simple în croială.

Aspectele de primăvară cu costume monocrome, cu pantaloni și jachete, pantaloni scurți și bluze, fuste și hanorace, seturi tricotate și costume din trei piese pot fi, de asemenea, atribuite acestei categorii.

Aspectele de primăvară total-look arată spectaculos în nuanțe naturale nobile, care arată întotdeauna scump și frumos.

Aspect de primăvară cu îmbrăcăminte exterioară. 

Nu trebuie să uitați de îmbrăcămintea exterioară în această perioadă, deoarece dimineața devreme este destul de frig. Alcătuiți cele mai frumoase look-uri de primăvară cu modele de paltoane și trench-uri tip oversize în culori de măslin, bej, maro, pastel.

Vă puteți procura o geacă bomber la modă în culori vii și din piele de căprioară, satin sau țesături impermeabile.

Nu vă puteți lipsi de o jachetă de piele și cea de denim în acest sezon, așa că garderoba dvs de primăvară trebuie să includă atât jachete clasice din piele și denim, cât și modele trendy cu croială liberă, cu buzunare, inscripții și desene.

Aspect de primăvară cu accente corecte. 

În orice ținută, este foarte important să plasați corect accentele, să alegeți accesoriile necesare sau să desemnați elementul principal al ținutei, care înfrumusețează foarte des aspectul de primăvară.

Deoarece moda de primăvara 2021 este foarte îndrăzneață, strălucitoare și diversă, aspectul minimalist creat din articolele de bază va arăta original și-l va înfrumuseța, de exemplu, doar o singură geantă mică de mână cu pantofi de culoare atrăgătoare.

De fapt, cele mai relevante look-uri de primăvară sunt, în primul rând, cele ce reflectă lumea interioarț a femeilor prin articolele vestimentare.

Să fiți frumoase și elegante mereu, deoarece meritați!