Anna Wintour: 16 idei pentru această primăvară, perfecte pentru doamnele mature

Aceste recomandări sunt universale, fiind potrivite atât pentru o doamnă de 40 de ani, cât și pentru una de 70 de ani! Anne Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue, are mai mult de 70 de ani și are un stil impecabil.

Ce putem învăța de la Anna Wintour?

1.

2. Costumele în stil Chanel sunt soluția perfectă pentru doamnele mature. Pe lângă aceasta putem include fusta și sacoul în alte ținute.

3.

4. Lungimea fustei, a rochiei și a paltonului trebuie să fie până la mijlocului genunchiului sau puțin mai jos.

5.

6. Nuanțele de bej se combină foarte bine cu haine cu decor sau cu imprimeuri florale. Unul sau două accente vor completa cu succes o ținută clasică.

7. O rochie cu talia înaltă vă va face să păreți mai suplă și mai înaltă.

8. Anna Wintour poartă frecvent imprimeuri geometrice. Combină perfect rochiile colorate cu alte piese vestimentare monofonice.

9.

10. Dacă ținuta aleasă este monocromă, atunci haina exterioară poate fi mai colorată.

11.

12. Rochiile evazate și plisate sunt soluția perfectă pentru un aspect elegant. Este important, în acest caz, să alegeți accesorii care să se încadreze armonios în ținută. Veți obține o ținută romantică superbă. Puteți combina nuanțe moi, imprimeuri delicate, detalii feminine.

13.

14. O rochie feminină cu un imprimeu elegant în combinație cu un palton de culoarea valurilor mării este soluția perfectă.

15. O rochie cu imprimeu în carouri și un sacou elegant formează o ținută simplă, dar expresivă.

16. Multe doamne uită de faptul că unele culori pot întineri, cum ar fi, spre exemplu, coralul. Anna Wintour nu comite o asemenea greșeală!

Ce părere aveți despre stilul acestei doamne? Așteptăm cu drag să ne scrieți în comentarii!