Angelina Jolie: 15 look-uri stilate pentru fiecare zi

Angelina Jolie, pe lângă faptul că este o actriță renumită, o mamă minunată și o femeie frumoasă, mai este și foarte stilată. Ținutele ei reprezintă combinația perfectă de comoditate, simplitate, grație, eleganță și rafinament.

Care este secretul stilului Angelinei Jolie?

Nu vorbim despre ținutele sale de seară, ci despre cele de fiecare zi.

Una dintre culorile preferate ale actriței este negru, dar poate fi văzută și în nuanțe de alb, gri sau bej. Preferă culorile naturale, o croială simplă și combinații clasice. Acest stil este potrivit mai ales în timpul zilei.

Jolie pare indiferentă față de tendințele modei, deoarece preferă stilul clasic.

Vă propunem în continuare 15 look-uri stilate pentru fiecare zi.

1.

2.

Fotografiile cu Angelina Jolie în negru sunt cele mai frecvente.

3.

Accesorii minime.

„Mai puțin înseamnă mai mult” este, cu siguranță, despre stilul lui Jolie. Actrița poartă destul de rar bijuterii. O pereche de cercei mici cu diamante, o brățară sau un colier îi conferă imaginii sale și mai mult șic aristocratic.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Stilul vedetei a evoluat mult de la tricourile și pantalonii pe care îi purta la începutul carierei sale la rochiile rafinate semnate de designeri.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

De la primele apariții pe covorul roșu și până acum, vedeta nu a optat niciodată pentru o vestimentație sau un machiaj vulgar. După cum ați observat Angelina preferă hainele simple și cu gust. Actrița rămâne fidelă minimalismului elegant chiar și pe covorul roșu. Rochiile ei de seară se caracterizează prin simplitatea croielii și a culorilor sobre. Angelina se bazează întotdeauna pe detalii și pe feminitatea siluetei sale.

Ce părere aveți despre stilul Angeline Jolie?