Angela Pearl: ce ne prezic astrele pentru anul 2019.

Astrologul renumit Angela Pearl. a povestit despre ce îi așteaptă pe nativii fiecărui semn zodiacal în anul 2019. Dacă țineți cont de aceste recomandări, veți putea evita unele dificultăți, astfel încât să vă schimbați viața spre bine parcurgând traseele sugerate de stele.

Multe semne ale zodiacului în anul 2019 urmează să se întâlnească cu schimbări majore, dar majoritatea din ele vor fi favorabile. Astrologul a povestit despre evenimentele pentru care trebuie să ne pregătim de acum, astfel încât să evităm momentele neplăcute și să păstrăm forțele vitale și energia. Redacția noastră vă oferă horoscopul de la Angela Pearl, unde fiecare nativ al zodiacului poate găsi informații utile.

Leu

Ciclul de doi ani al eclipselor, în cele din urmă se va încheia, de aceea anul 2019 va fi mai liniștit pentru Leu. Pe 21 ianuarie este așteptată o ultimă eclipsă în zodia Leului. În această perioadă Leul va putea să cunoască persoane noi, să stabilească legături de afaceri, relații romantice, precum și să-și întâlnească sufletul pereche. Vor avea loc schimbări spre bine în ceea ce ține de sănătatea Leilor. Unii Lei vor scăpa de obiceiurile dăunătoare. Succesul îi așteaptă pe Leii, care activează în domeniul medicinei.

O viață nouă îi așteaptă și pe Leii care își vor schimba locul de trai, de aceea cei care au planificat să se mute vor putea atrage schimbări pozitive în viața lor.

Berbec

Horoscopul promite Berbecilor un an favorabil. În timpul iernii va avea loc o eclipsă în casa carierei, prin urmare îi așteaptă o creștere a statutului, nu doar în activitatea profesională, dar și în alte domenii ale vieții. În mijlocul verii se va produce încă o eclipsă a casa a IV – a familiei. În această perioadă este posibil ca Berbecul să-și schimbe locul de trai, să se căsătorească. Sunt șanse mari de a concepe un copil.

În anul 2019, Uranus va părăsi semnul Berbecului, deci anul va fi productiv pentru persoanele creative și cei cu inițiativă. Mulți vor începe să folosească modalități noi pentru a câștiga bani, de exemplu, să obțină un profit pe Internet. Primăvara pot avea loc schimbări în viața personală, posibil să cunoașteți o persoană de care să vă îndrăgostiți.

Scorpion

Pe 21 ianuarie va avea loc ultima eclipsă, care poate afecta domeniul carierei. Există o probabilitate mare de a schimba domeniul de activitate sau de a începe propria afacere. Unii Scorpioni vor călători foarte mult. Va exista oportunitatea de stabili legături și relații de afaceri sau legături romantice cu oameni noi din străinătate. Astrologul recomandă Scorpionilor să-și asume riscuri, deoarece multe din acestea îi vor ajuta să-și realizeze potențialul și să obțină succesul.

Săgetător

Până la 3 decembrie, Jupiter va rămâne în semnul Săgetătorului, deci pentru reprezentanții acestui semn zodiacal anul va fi norocos. Pe Săgetători îi așteaptă un an plin de victorii, realizări, cunoștințe noi, avansări în carieră, creșterea popularității, posibilități de călătorii și chiar șansa de a se muta într-o altă țară. Săgetătorii singuri vor putea să întâlnească sufletul pereche, să se căsătorească, iar Săgetătorii căsătoriți vor deveni părinți.  Trebuie să fiți mai atenți cu sănătatea, există o posibilitate de a vă îngrășa. Pe data de 3 decembrie Jupiter se va muta în sectorul financiar, ceea ce promite Săgetătorilor creșterea veniturilor, posibilitatea unor câștiguri suplimentare, o moștenire neașteptată.

Capricorn

În anul 2019 vor avea loc 4 eclipse, care vor afecta toate zonele vieții Capricornului. Sunt așteptate evenimente memorabile, o dragoste nouă, conceperea copiilor. Pe 21 ianuarie se va produce o eclipsă în casa banilor. Există posibilitatea să primiți o moștenire, un ajutor financiar, după care situația financiară se va îmbunătăți considerabil. Pe 6 ianuarie, 2 iulie, 16 iulie și 26 decembrie vor avea loc eclipse care vor afecta viața personală. În aceste luni, Capricornii pot primi o propunere de căsătorie, se pot căsători, pot trece la un alt nivel al relației cu partenerul sau să-și întâlnească sufletul pereche. În anul 2019 astrologul recomandă Capricornilor să acorde atenție dietei, deoarece consumul de alimente nesănătoase le poate provoca probleme grave de sănătate.

Vărsătorul

Pe 21 ianuarie se va produce cea mai importantă eclipsă pentru Vărsători. Această eclipsă promite o tranziție la un nou nivel de relații. Pe data de 2 iulie se va produce o eclipsă în casa carierei și a sănătății. Această eclipsă va oferi posibilitatea de a schimba domeniul de activitate sau profesia, există șanse mari de avansare în carieră. Mulți Vărsători se vor îngriji de sănătatea lor, vor dori să scape de obiceiurile dăunătoare, să-și schimbe dieta, vor începe să facă sport. Acest lucru se datorează faptului că spre deosebire de anul precedent, Vărsătorul va avea mai mult timp liber. Pe parcursul anului vor avea loc deplasări de serviciu, călătorii de lungă durată, cunoștințe cu străini.

Pești

Peștii în sfârșit vor putea să se deschidă și să părăsească zona de confort, deoarece în anul 2019 se vor produce eclipse importante, care vor afecta statutul social și viața în comunitate. Va apărea oportunitatea de autorealizare, va fi posibil să-și descopere talente noi, să dobândească cunoștințe noi. Patronul Jupiter se va afla în sectorul carierei și al succesului, ceea ce înseamnă că Peștii vor avea șansa de a-și schimba statutul și să avanseze în carieră. Probabil că în 2019 mulți dintre Pești vor putea să se implice în activitățile pe care și le doresc. Uranus va trece în a III casă, de aceea pe unii Pești îi așteaptă călătoriile lungi, manifestări creative, noi cunoștințe cu cetățeni străini.

Fecioara

În anul 2019 se va produce o eclipsă în a V și a XI casă – casele creației, care promit Fecioarelor posibilitatea de se realiza. Pe data de 21 ianuarie, se va produce ultima eclipsă din a XII casă: Din acest moment pe Fecioare îi așteaptă schimbări serioase, iar rutina și problemele vor rămâne în trecut. De asemenea, pe parcursul anului 2019, sunt așteptate trei eclipse, care se vor produce în lunile ianuarie, iulie și decembrie. Acest lucru înseamnă că pe parcursul anului Fecioarele vor putea obține succes practic în toate domeniile vieții. Se vor sfârși cu succes toate inițiativele, va apărea șansa de a avansa în carieră, de a crește veniturile sau de a găsi o dragoste nouă. Pe parcursul anului trebuie să acordați o atenție deosebită sănătății.

Balanță

În anul 2019  se vor produce cinci eclipse. Pe 21 ianuarie va avea loc eclipsa în casa prietenilor, prin urmare trebuie să vă așteptați la o schimbare a cercului de persoane cu care comunicați, veți cunoaște oameni noi. Eclipsa din 2 iulie promite o schimbare în domeniul profesional. Există șanse să schimbați locul de muncă, să vă implicați într-un domeniu nou de activitate, veți avea o avansare în carieră și o creștere a statutului social. În aceeași perioadă, unele Balanțe vor putea să-și găsească dragostea și vor avea șansa de a se căsători. Jupiter va rămâne în continuare în a III casă. Trebuie să vă așteptați să cunoașteți oameni noi, veți urma niște cursuri profesionale și veți avea parte de achiziții scumpe. Există posibilitatea să vă mutați.

Taur

Evenimente importante îi așteaptă pe Tauri în luna ianuarie și în timpul verii. Această perioadă este deosebit de importantă pentru cei care intenționează să se mute. Pe unii Tauri îi așteaptă litigiile judecătorești, care se pot prelungi pe un termen lung. În general, anul 2019 pentru reprezentanții acestui semn zodiacal, va fi liniștit, iar unele transformări vor face posibilă schimbarea vieții spre bine. În perioada 16 mai – 10 iunie, Venus va rămâne în semnul Taurului, ceea ce va afecta, cu siguranță, viața personală și situația materială a acestora. În acest moment, va apărea posibilitatea să vă măriți venitul, iar unii Tauri își vor întâlni sufletul pereche. Este un timp favorabil pentru cei care doresc să facă economii.

Gemenii

Jupiter va fi în a IX casă a căsătoriei pe tot parcursul anului, ceea ce promite Gemenilor noi cunoștințe, dragoste, căsătorie și copii. Planeta contribuie la finalizarea cu succes a treburilor importante începute mai devreme. Situația financiară va fi mai bună, dar nu veți avea șansa să câștigați mulți bani. Astrologul recomandă Gemenilor să nu se ocupe doar de problemele de muncă, ci să acorde atenție celor dragi și să nu uite de odihnă. Pentru cei care vor urma acest sfat, anul va trece liniștit.

Rac

Pentru Raci, anul următor va fi un an al schimbărilor, deoarece vor apărea oportunități noi pe care nu ar trebui să le ratați. Urmează schimbări în toate sferele vieții. Pe data de 6 ianuarie, se așteaptă eclipsă în sectorul căsătoriei și parteneriatului, care promite Racilor o nouă dragoste. Din 4 februarie până pe data de 2 martie, Venus se va afla în casa relațiilor. În această perioadă veți avea posibilitatea să începeți nu doar o aventură romantică dar și să stabiliți relații de afaceri importante. Până la 3 decembrie, Jupiter va rămâne în sectorul carierei. Deci, până în acest moment, Racii pot căuta un nou loc de muncă, deoarece căutările vor avea succes. În plus, se așteaptă o avansare în carieră și o creștere a salariului.

Ce părere aveți despre acest horoscop? Așteptăm comentariile dvs!

error: Content is protected !!