Am selectat 14 articole vestimentare la modă care vor transforma garderoba femeilor de orice vârstă în una de succes

În ciuda stereotipurilor, moda este concepută nu numai pentru domnișoarele de 20 de ani, care au corp de model. Există foarte multe articole vestimentare potrivite pentru doamnele de orice vârstă.

Echipa noastră a selectat 14 dovezi ale faptului că moda este pentru toată lumea, trebuie doar să alegem ceea ce ni se potrivește.

Sacoul.

Veți arăta bine în sacou și la 20, și la 30, și la 40 de ani. Pe lângă modelele clasice sunt și altele mai casual care se combină perfect cu blugi și adidași.

Cardiganul.

Cardiganele, puloverele lungi și subțiri sau poncho trebuie să fie neapărat prezente în garderoba noastră, fiind foarte versatile și elegante.

Cămașa clasică.

Aceasta ne întineresc imaginea. Puteți combina cămășile cu diferite haine. Modelele clasice sunt mai potrivite pentru stilul de afaceri, în timp ce cămășile în stil casual poate fi purtate pentru a merge la cumpărături sau la o întâlnire cu prietenii.

Cămașa în carouri.

Acest model se potrivește femeilor de orice vârstă și sunt foarte versatile.

Cămașa purtată sub pulover.

Considerați că această combinație este doar pentru domnișoarele de 25-30 de ani? Nu este chiar așa. Femeile moderne folosesc cu abilitate tendințele care se considerau anterior doar pentru domnișoarele foarte tinere.

Pălăriile.

Deși este destul de dificil să găsiți modelul perfect, o pălărie frumoasă vă va conferi un farmec aparte și va atrage atenția celor din jur.

Jacheta din denim.

Jachetele din denim nu ies din moda deja de mai mulți ani. Acestea se potrivesc atât cu hainele în stil casual, cât și cu rochii. În plus

Costumul cu pantaloni.

Costumul cu pantaloni este foarte stilat și vă va ajuta să arătați perfect, indiferent de vârsta pe care o aveți.

Eșarfele cu imprimeu.

O eșarfă frumoasă va scoate din anonimat orice ținută, adăugându-i culoare, iar imprimeurile colorate, dar nu țipătoare, sunt potrivite pentru orice vârstă.

Pantalonii albi.

Dacă îi veți combina corect cu celelalte elemente ale ținutei, pantalonii albi vor arăta minunat; aceștia pot fi purtați la orice vârstă.

Rochia cu cordon.

O rochie frumoasă și elegantă cu cordon vă va accentua frumos talia și vă va ascunde unele mici imperfecțiuni.

Paltonul clasic scurt.

Acest model este, la momentul actual, în top; poate fi purtat nu numai cu cizme, ci și cu o pereche de adidași sau balerini. Este un model tineresc ce se potrivește atât domnișoarelor cât și doamnelor.

Tricoul cu decolteu.

Acest model de tricou se va potrivi tuturor. Principalul lucru este să alegeți culoarea care vi se potrivește și să-l combinați cu corect cu celelalte haine.

Rochia-cămașă.

La prima vedere acest model pare a fi doar pentru domnișoare, dar să știți că se potrivește perfect și doamnelor. Trebuie doar să alegeți modelul și lungimea potrivită.

Care este, după părerea Dumneavoastră, stilul vestimentar care se potrivește tuturor? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!