”Am schimbat stilul hainelor și am devenit mai tânără și mai elegantă” – pentru femeile peste 45 de ani!

”Pentru o lungă perioadă de timp, am purtat un stil clasic. Codul vestimentar la locul de muncă nu mi-a permis un alt tip de îmbrăcăminte, astfel încât baza garderobei mele au constituit lucrurile stilului conservator. Când mi-am schimbat locul de muncă, stilul meu clasic nu era în mod clar potrivit pentru noul birou. Arătam ca o ”cioară albă” în hainele mele clasice. În fiecare dimineață, mersul la locul de muncă s-a transformat într-o tortură pentru mine. ”Ce să îmbrac?” –  acest gând mă urmărea în fiecare zi.

Am început să mă uit la stilul și hainele colegilor mei și am observat că în general, angajații preferă stilul casual și smart casual.

1.

”Smart casual”, tradus din limba engleză înseamnă ”stil elegant de zi cu zi”. Stilul smart casual este unic prin faptul că este posibilă o combinație de stil de afaceri cu lucrurile confortabile pentru fiecare zi.

2. 

Stilul smart casual este practic și comod, cu un ușor accent de șic. Vedeți cum arată modelele – totul este simplu, dar în același timp elegant și frumos. Nimeni nu va putea zice că acest stil nu poate întineri proprietara unei astfel de garderobe.

3. 

Ansamblurile în stilul casual sunt, de asemenea, foarte bune și convenabile pentru plimbări, odihnă și întâlnirile informale.

4. 

5. 

Când am încercat să adaptez acest stil pentru mine, mi-am dat seama că arăt cu 5 – 10 ani mai tânără. Cel puțin așa au spus toți prietenii și colegii.

6. 

Deci, să nu aveți frică niciodată să experimentați. Încercați noi ținute, ce vă fac să întineriți și să vă bucurați de viață.”

Să fiți frumoase și elegante mereu!