Am pus un microfon în mașina soțului meu. L-am auzit vorbind cu o altă femeie și am aflat unde merge în fiecare seară.

Mereu aveam încredere în soțul meu. Trăim împreună de 5 ani. De-a lungul anilor, când auzeam de la cineva din prietene despre divorț, i-am mulțumit destinului că totul este bine în familia mea. Dar dintr-o dată, aproximativ cu 3 luni înainte de data aniversării nunții noastre, ceva a mers prost.

Soțul a început brusc să dispară în fiecare seară. L-am sunat, i-am scris, dar îmi răspundea foarte rar și-mi spunea că este ocupat. Când veniseră acasă, iar l-am întrebat, dar răspunsul nu a fost altceva decât: “Am fost foarte ocupat. Vei afla curând. Culcă-te.”

Soțul mereu se reținea după muncă. Trebuia să știu, ce face, cu ce se ocupă! Nu-mi găseam locul! Dar am avut planuri, să mergem în vacanță undeva, dar cu banii stăteam c-am prost, așa că am decis să mergem mai târziu, când va fi mai ușor.

Cum rămâne cu visele noastre, planurile noastre de viață? Nu puteam să stau liniștit și să mă uit cum fericirea mea se prăbușește și…am cumpărat un microfon! Am avut niște bani economisiți pentru produse cosmetice. Totuși m-am decis să cumpăr un microfon. Mic, 4 x 3 centimetri, sub forma unei cutii de chibrituri! Microfonul trebuia să prindă toate cuvintele pe o rază de până la 10 metri.

Am pus microfonul în mașina soțului, în spatele scaunului, într-un buzunar. Acolo este o plasă și se mai află câteva lucruri mărunte. Am călătorit adesea (înainte de acest comportament ciudat al soțului) și eram sigură că cutia de chibrituri nu ar fi trebuit să-i provoace întrebări.

Am încărcat microfonul la maxim, ca să fie suficient pentru 4-5 zile de vorbe periodice. Chiar în aceeași seară am decis să ascult. Am pornit audiența în momentul în care lucrul de bază a soțului meu era spre sfârșite.

Ascult…și înțeleg că cineva intră în mașină:

– Bună! (vocea unei femei) Ei bine, unde mergem astăzi? – Nici măcar nu am îndrăznit să respir!

– Stai jos, stai jos! Eu nu aleg căi ușoare. – a zis soțul meu.

– Am citit totul din nou.

– Întreabă dacă ceva nu este clar.

S-au pornit. Soțul meu îi zice:

– Oprește-te! Ce vrei să apăs eu pedala pentru tine? Concentrează- te, trebuie să reacționezi mai repede.

Pe scurt, mi-am dat seama că o învață să conducă. Am fost surprinsă. S-a întâmplat din nou în seara următoare. Mergeau cu mașina prin oraș.

Ca urmare, după 2 săptămâni, în ziua aniversării noastre, soțul a oferit cadou pentru noi o călătorie în Grecia! S-a dovedit că a decis să lucreze și a găsit 4 fete care au primit deja permisul de conducere, dar aveau nevoie de mai multă practică. Acum două luni, el a lucrat cu ele în fiecare zi. Mergea după muncă pentru a-mi face o astfel de surpriză!

Am fost foarte surprinsă și încântată. În Grecia, totul a fost pur și simplu fabulos! Nu i-am spus despre microfon, l-am luat din mașină și l-am ascuns. Mă simt foarte ciudat.

Iar dvs cum v-ați fi simțit într-o astfel de situație? Așteptăm comentariile cu drag.