Am preluat 9 secrete de stil de la „femeia minune” Gal Gadot, care nu se teme să încalce regulile modei

Gal Gadot nu este doar o actriță populară, ci și o fostă Miss Univers. Ea este inclusă în topul celor mai frumoase femei ale lumii. Vedeta strălucește în ținute luxoase în filme și pe covorul roșu. În timp ce în viața de zi cu zi preferă hainele comode și machiajul simplu, combinând cu pricepere eleganța și confortul.

Deoarece suntem fascinați de actrița talentată care este și mamă a 3 copii am încercat să aflăm câteva secrete de stil pe care le-am putea împrumuta și noi.

Trebuie să te îmbraci așa cum vrei.

Chiar și atunci când a participat la concursul Miss Univers, nu era foarte interesată de modă. Actrița recunoaște că purta haine groaznice la acea vreme. Și deși avea foarte multe rochii, a purtat pantaloni fără să țină cont de părerea celor din jur.

Chiar și acum Gal poate uita să-și scoată eticheta de pe un pulover nou înainte de a merge la restaurant sau, în loc de rochie de seară, să îmbrace un costum cu pantaloni pentru aparițiile sale pe covorul roșu.

Pantofii fără toc pot fi comozi și eleganți.

În timpul premierelor filmelor și al ceremoniilor de premiere suntem obișnuiți să vedem actrițe care poartă tocuri înalte. Dar Gal preferă încălțămintea comodă. „Îmi place să port tocuri înalte, dar uneori este dificil să ții echilibrul în tocuri, poți cădea în orice moment”, a mărturisit Gal într-un interviu.

Decolteul adânc arată bine chiar și în absența unui bust generos.

Actrița alege adesea rochii lungi cu un decolteu adânc. Cu toate acestea Gal nu arată sfidător, pentru că preferă machiajul discret și un minim de bijuterii.

O cămașă lejeră, pantaloni scurți și o pereche de ochelari formează o ținută perfectă de vară.

Gal Gadot, în vârstă de 37 de ani, preferă să poarte în timpul liber pantaloni scurți din denim pe care îi asortează cu o cămașă largă și ochelari de soare aviator sau cat-eye.

Nu îi este frică de culorile aprinse.

Optând pentru look-uri monocrome și culori îndrăznețe, Gal Gadot nu își face griji că o rochie sau un costum ar putea să o eclipseze. Iar pentru a nu își suprasatura imaginea își alege cu iscusință bijuteriile și accesoriile.

Rămâne fidelă gustului său. 

Vedeta preferă hainele foarte comode, mai ales când este acasă. „Prefer un stil simplu, dar sofisticat în același timp” – mărturisește Gal.

Nu îi este frică de dungile orizontale de pe haine.

Există o părere că hainele cu dungi orizontală adaugă volum siluetei, iar cele cu dungi verticale ne ajută să părem mai suple. Însă Gal Gadot nu ține cont de acest lucru. Poate purta rochii midi cu dungi orizontale și să arate foarte bine.

Își usucă părului fără uscător.

Gal are grijă de păr, iar secretul ei este foarte simplu: „îmi spăl părul în fiecare zi, dar îl las să se usuce natural”.

Chiar dacă folosiți uscătorul, faceți câte o pauză și lăsați părul să se usuce singur.

Hainele în stilul anilor 80 arată grozav în anii 2020.

În filmul „Wonder Woma 1984”, personajul lui Gal, Diana, poartă haine elegante, care erau la modă în anii 80. De exemplu, într-una dintre scene apare într-o cămașă lejeră, o vestă și o jachetă gri cu umeri largi, ale căror mâneci sunt suflecate până la cot.

Sacourile acelor ani par să fi fost scoase de pe umărul bărbaților, iar acest lucru nu este surprinzător, deoarece din anii 1970 și 1980, femeile au devenit mai încrezătoare în construirea unei cariere în domenii care erau considerate exclusiv masculine. De aceea sacoul este un simbol al unei ere în schimbare. Astăzi, când moda anilor 80 este din nou relevantă, Gal a repetat imaginea retro a eroinei sale în viața reală.