Am oferit spre închiriere un apartament unui bărbat inteligent. Iată cum arăta apartamentul înainte și după.

Vă voi povesti, în continuare, despre o experiență pe care am avut-o recent.

Persoanele care oferă apartamente spre închiriere au avut, cu siguranță, parte de asemenea cazuri mai puțin plăcute.

Răzvan m-a sunat de mai multe ori, deoarece dorea să locuiască în unul dintre apartamentele pe care le ofeream spre închiriere. A venit, a văzut apartamentul și mi-a spus că dorește să se mute imediat.

Părea un bărbat inteligent, avea puțin peste patruzeci de ani. S-a despărțit recent de soția sa și avea nevoie de un apartament în care să stea.

După spusele sale, lucra pentru o companie de mass-media. A plătit chiria în avans pentru trei luni.

Iată cum arăta apartamentul înainte de a-l da spre închiriere:

Apartamentul, deși este foarte modest, este curat și are toate lucrurile necesare.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Răzvan s-a mutat în apartament și, pentru o vreme, am „uitat” de el.

Dar, după o lună, l-am sunat și l-am anunțat că voi trece pe la el pentru unele formalități. Mi-a răspuns cu o voce speriată că nu este acasă și că se va întoarce peste câteva zile. Am încercat să-l sun, dar nu l-am mai putut găsi.

Până când, într-o zi, am primit un apel de la un număr necunoscut. Bărbatul s-a prezentat drept prietenul lui Răzvan. Mi-a spus că vrea să-mi dea cheile, pentru că Răzvan este la spital. După ce și-a părăsit soția și s-a mutat în acest apartament, și-a pierdut locul de muncă. Apoi s-a îmbolnăvit și a ajuns la spital.

Bărbatul m-a prevenit că apartamentul este într-o stare cam deplorabilă, dar a menționat că banii rămași din chirie ar fi trebuit să fie suficienți pentru a acoperi pagubele.

Când m intrat în apartament am rămas fără cuvinte!

Mobila este distrusă, covorul este foarte murdar.

Gunoi pe podea.

O grămadă de zdrențe murdare pe canapea.

Am rămas fără replică!

Iată cum arată masa.

Becul de la baie era ars. Am aprins lanterna și am rămas șocat de mizeria de acolo! Nu am putut posta aceste fotografii în articol.

Am apelat la serviciile unei firme de curățenie, dar mă gândesc dacă merită să mai ofer apartamente spre închiriere bărbaților divorțați?