Am încercat să verific, dacă este posibil doar cu ajutorul produselor cosmetice, să-mi machiez buzele în stilul vedetelor

Marea majoritate a femeilor folosesc rujul. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că există tehnici speciale de machiaj care vă ajută să obțineți niște buze pline, simetrice, cu un contur clar. Vedetele le folosesc și observăm rezultatul în fotografiile lor.

1. „Arcul lui Cupidon” în stilul lui Kim Kardashian.

Veți avea nevoie de: corector, ruj strălucitor, creion de buze mai închis decât rujul.

Pentru a obține această formă trebuie să desenați mai întâi conturul. Corectorul se aplică pe centrul buzelor pentru a ascunde forma naturală. Pe buza superioară colțurile buzelor trebuie să fie mai înalte decât sunt în realitate. Apoi trebuie doar să aplicați rujul, acoperind conturul.

Rezultatul meu: pentru mine acest machiaj pentru buze a fost o adevărată descoperire. Nu este potrivit pentru fiecare zi, deoarece, pentru a obține o astfel de formă, trebuie să folosiți nuanțe foarte aprinse sau întunecate, dar arată minunat.

2. Efectul buzelor umede în stilul lui Jennifer Lopez.

Veți avea nevoie de: fond de ten, creioane maro și roz, luciu de buze roz, ruj bej.

Pentru început se aplică puțin fond de ten pe buze, după care se trasează un contur clar cu un creion maro, depășind ușor limitele. Același creion se aplică pe întreaga suprafață a buzelor, iar în centru doar creion roz. Apoi trebuie să aplicați un luciu roz și puțin ruj bej mat în mijloc.

Rezultatul meu: m-am simțit perfect cu acest machiaj. Buzele par mai voluminoase și strălucitoare. Cu siguranță îl voi folosi în fiecare zi.

3. Buzele voluminoase în stilul Angelinei Jolie.

Veți avea nevoie de: creion bordo, luciu de buze de nuanță naturală, fond de ten.

Trasați conturul, cu ajutorul creionului, depășind ușor marginile. Volumul suplimentar poate fi desenat în locurile în care buzele nu au relief, adică mai aproape de colțurile buzelor. Se aplică puțin fond de ten în interiorul conturului și se desenează 3 linii pe buza inferioară și 2 pe buza superioară. Aceste linii trebuie să fie estompate, a să nu fie vizibile. Urmează să aplicați un luciu bej.

Rezultatul meu: oricât m-aș fi străduit, nu am putut realiza un volum ca al Angelinei Jolie. Dar nu arată rău.

4. „Nymphet” în stilul Monicăi Bellucci.

Veți avea nevoie de: creion de buze, ruj mat.

Particularitatea acestei tehnici este că buza superioară nu diferă prea mult ca formă de cea inferioară. Prin urmare, trebuie să desenați conturul ca să se vadă cât mai puțin adâncitura buzei superioare și apoi să aplicați rujul.

Rezultatul meu: buzele mele par mai voluminoase, dar, când am conturat buza superioară, am depășit puțin marginile.

5. Machiajul buzelor în stilul lui Scarlett Johansson.

Veți avea nevoie de: un creion de buze roșu sau bordo, ruj de aceeași culoare.

Această tehnică se deosebește prin faptul că buzele sunt concentrate în mijloc, iar colțurile sunt acoperite cu ajutorul unui concealer, lăsând mijlocul intact. Apoi se conturează buza superioară; cel mai important lucru este să trasați o linie dreaptă spre colțuri, care va elimină volumul existent. Urmează să aplicați rujul.

Rezultatul meu: m-am simțit ca o actriță dintr-un film retro. Este un machiaj potrivit pentru petreceri sau pentru zilele când doriți să faceți o schimbare.