Am încercat să comparăm cât de mult s-au schimbat de-a lungul anilor actrițele din diferite țări

Unii oameni îmbătrânesc într-un an cât alții în trei, în timp ce alții arată de parcă ar fi descoperit elixirul tinereții. Acest lucru depinde de genetică, stilul de viață, situația financiară și chiar de bunăstarea psihologică a persoanei în cauză.

Am încercat să comparăm cum arată mai multe vedete din diferite țări. Și, pentru reușita experimentului, am ales actrițe care seamănă foarte bine între ele.

Barbara Brylska și Catherine Deneuve.

Larisa Udovichenko și Meryl Streep.

Larisa Guzeeva și Lesley-Anne Down.

Maria Shukshina și Kate Winslet.

Vedetele au foarte mare grijă de aspectul lor, își schimbă imaginea și recurg la diferite trucuri de frumusețe pentru a-și încânta fanii.

Tamara Akulova și Kim Basinger.

Lionella Pyrieva și Gina Lollobrigida.

Irina Apeksimova și Helena Bonham Carter.

Elena Yakovleva și Susan Blakeley.

Unele actrițe ne demonstrează faptul că, odată cu trecerea anilor, nu își pierd farmecul, ci, dimpotrivă, devin mai încrezătoare și mai atrăgătoare.

Irina Alferova și Linda Carter.

Elena Koreneva și Shirley MacLaine.

Maya Menglet și Sophia Loren.

Svetlana Svetlichnaya și Brigitte Bardot.

Odată cu trecerea timpului aspectul nostru se schimbă destul de mult, și, dacă urmăm cu atenție tendințele modei, se schimbă radical și stilul nostru vestimentar. După cum ați observat, și vedetele noastre preferate se schimbă nespus de mult încât uneori este destul de dificil să le recunoaștem deoarece arată complet diferi față de cum arătau la începutul carierei.

Cine, după părerea Dumneavoastră, s-a schimbat cel mai mult de-a lungul anilor? Pe cine ați mai include în această listă? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!