Am găsit pe stradă o pisică fără adăpost și am dus-o acasă, dar, după trei luni, am înțeles că e mai bine să-i oferim libertate

Aceasta este Lolla, pisica noastră.

Avea vârsta de o lună când am găsit-o pe stradă și am adus-o acasă. Era foarte mică și neajutorată.

Lolla, 1,5 luni.

Înainte de aceasta aveam impresia că pisicile de rasă sunt foarte încăpățânate. De aceea ne gândeam să găsim o pisică din curte, deoarece speram că va fi blândă și afectuoasă. Dar pisica noastră, pe care am numit-o Lolla, ne-a demonstrat contrariul.

La început era foarte blândă. Probabil că era prea slăbită. Dar după o perioadă pisica noastră s-a schimbat complet, a devenit foarte energică și zglobie.

Lolla la vârsta de 4,5 luni.

A început treptat să-și demonstreze natura sa hiperactivă, a devenit mai puternică și se putea cățăra în cele mai înalte locuri din casă. Nu reușeam nicidecum să o educăm.

A trebuit chiar să punem peste tot „capcane” sub formă de bandă adezivă, dar au ajutat parțial.

Lolla, 4,5 luni.

Mai avem acasă și un papagal, Louis, pe care eram nevoiți să-l ascundem, deoarece pisica tot încerca să ajungă la el.

Pe lângă aceasta aveam mereu impresia că Lolla nu dorea să locuiască împreună cu noi, pentru că tot încerca să fugă de acasă.

Lolla, 4,5 luni.

Iată de ce, la un moment dat, ne-am gândit să-i oferim libertate, dar este destul de greu, deoarece în aceste trei luni am reușit să ne atașăm foarte mult de ea!  Am tot sperat că pisica noastră se va schimba, dar, din păcate, nu este așa.

Dragi cititori, dacă v-ați confruntat și Dumneavoastră cu o astfel de problemă, vă rugăm să ne scrieți cum ați depășit-o. Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!