Am comparat fotografiile a 19 vedete în care apar cu și fără zâmbet și am rămas surprinși de această diferență.

Pe covorul roșu vedetele pozează cu pricepere și fotografiile lor sunt impecabile. Privindu-le observăm că totul este gândit până la cel mai mic detaliu, fie că este vorba despre limbajul corpului sau expresiile faciale. Dar, uneori, fotografii reușesc să surprindă emoțiile lor vii, atunci când sunt distrase de la fotografiere și se bucură sincer. Astfel de cadre merită toată aprecierea. Este uimitor cât de mult se schimbă aspectul vedetelor când zâmbesc.

Emily Blunt.

Vedetele au mereu ocazia să zâmbească în fața camerelor, însă unele aleg să nu zâmbească în public, încercând să păstreze o expresie cât mai serioasă pe chipul lor.

Kate Winslet.

Natalie Portman.

Millie Alcock.

Lindsey Lohan.

Kirsten Dunst.

Saoirse Ronan.

Nicole Kidman.

Reese Witherspoon.

Cate Blanchett.

Bella Hadid.

La prima vedere modelul pare a fi o persoană foarte rece. Într-un interviu Bella a recunoscut că uneori îi este jenă să zâmbească și i-a trebuit mult timp să-și înțeleagă fața și să depășească această jenă.

Emma Watson.

Elle Fanning.

Keith Hudson.

Margot Robbie.

Natalie Dormer.

Julianne Moore.

Salma Hayek.

Rene Zellweger.

Aproape toate vedetele au propriul lor zâmbet „de serviciu”, cu care pozează în fața camerelor și reporterilor pentru a arăta perfect. Dar astfel de momente spontane, când sunt cu adevărat fericite și vesele, în care emoțiile sunt mai presus de toate ne lasă pur și simplu fără cuvinte. Anume acesta este momentul în care chipul vedetelor se schimbă dramatic – atunci când acestea zâmbesc din toată inima. Am rămas uimiți cât de mult un zâmbet poate schimba chipul omului.

Care dintre aceste vedete are, după părerea Dumneavoastră, cel mai frumos zâmbet? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!