Am comparat cum arată, la aceeași vârstă, persoane celebre care au ales să fie vegetariene și altele care consumă carne.

Fiecare persoană are propriile motive pentru un astfel de stil de viață: unii nu mănâncă carne din motive etice, iar alții tolerează mai bine alimentele de origine vegetală.

Există și multe vedete care au ales să fie vegetariene. Echipa noastră a încercat să compare cum arată unele celebrități care s-au născut în același an, dar au un stil de viață diferit.

1. Jessica Chastain și Sarah Michelle Gellar, 43 de ani.

Jessica Chastain a fost vegetariană timp de 15 ani după care a ales să fie vegană.

2. Evanna Lynch și Shailene Woodley, 29 de ani.

Actrița irlandeză Evanna Lynch, devenită celebră datorită seriei Harry Potter, a devenit vegetariană la vârsta de 11 ani.

3. Kate Winslet și Milla Jovovich, 45 de ani.

Kate Winslet nu a fost întotdeauna vegetariană, dar acum aderă la acest stil de viață. Soțul actriței este vegan.

4. Gisele Bündchen și Michelle Williams, 40 de ani.

Supermodelul brazilian este ambasadorul ONU pentru mediu și consideră că a deveni vegan este una dintre cele mai eficiente căi de combatere a schimbărilor climatice. Bündchen chiar și-a convins soțul să devină vegan ca și ea.

5. Michelle Pfeiffer și Andy MacDowell, 62 de ani.

Michelle Pfeiffer a menționat în repetate rânduri că secretul tinereții sale constă în alimentația vegană. Michelle crede, de asemenea, că alimentele de origine vegetală o ajută să își mențină mai bine silueta.

6. Ashley Judd și Gillian Anderson, 52 de ani.

Ashley Judd și-a anunțat oficial vegetarianismul pe contul său de Twitter în 2017.

7. Natalie Portman și Jessica Alba, 39 de ani.

Natalie Portman a renunțat la carne de la o vârstă fragedă și ia foarte în serios vegetarianismul și veganismul. Ea a produs chiar un documentar numit Eating Animals, care povestește despre corporațiile uriașe care cultivă majoritatea alimentelor pe care le consumăm. Portman a ales să fie vegetariană nu numai din motive etice, ci și din cauza preocupărilor sale pentru mediu.

8. Miley Cyrus și Cara Delevingne, 28 de ani.

Miley Cyrus a fost întotdeauna protectoarea animalelor, iar în 2015 a decis să abandoneze complet produsele de origine animală.

9. Demi Moore și Gina Gershon, 58 de ani.

Demi Moore este una dintre puținele persoane care a ales să consume doar alimente crude.

10. Rooney Mara și Anna Kendrick, 35 de ani.

Rooney Mara este vegană încă din tinerețe și crede că acest lucru o ajută să arate grozav. În plus, actrița încearcă să nu consume gluten, nu are vicii și doarme suficient. Consumă fructe și legume, iar băutura preferată este kombucha.

11. Olivia Wilde și Jamie Alexander, 37 de ani.

Olivia Wilde nu consumă carne de la vârsta de 12 ani. Într-un interviu, ea a menționat că a fi vegetariană nu este „întotdeauna ușor și accesibil”, dar acest stil de viață îi permite să se simtă bine și să arate minunat.

12. Alicia Silverstone și Reese Witherspoon, 44 de ani.

Alicia Silverstone a renunțat la carne la vârsta de 21 de ani, iar acum încearcă să-i insufle fiului ei dragostea pentru alimentele vegetale. Actrița spune că veganismul a ajutat-o ​​să arate mult mai bine. Ea a lansat, în 2009, o carte de bucate vegane.

13. Cher și Candice Bergen, 74 de ani.

Vegetarianismul o ajută pe cântăreață să se mențină într-o formă excelentă . Cher recunoaște că nu-i place carnes și se simte mult mai bine când consumă legume și fructe. De asemenea, încearcă să evite alimentele bogate în grăsimi și produse lactate datorită faptului că organismul ei nu le digeră bine.