Am comparat cât de diferit arată unele vedete în pozele fotografilor și în cele de pe rețele de socializare.

Oricât de mult se străduiesc vedetele înainte de a păși pe covorul roșu, nu întotdeauna sunt mulțumite de fotografiile făcute în timpul evenimentelor. Unora le place să retușeze fotografiile, altora le place naturalețea și există chiar și celebrități cărora nu le este frică să arate amuzant, cum ar fi, de exemplu, Gillian Anderson.

Am comparat pozele făcute de fotografi cu cele pe care le postează vedetele pe rețelele de socializare și am observat că diferența dintre ele este destul de mare.

Nicole Kidman.

Taylor Swift.

Cântăreața știe cum să fie mereu în atenția fanilor.

Elle Fanning.

Jennifer Garner.

Ana de Armas.

Gillian Anderson.

Kirsten Dunst.

Megan Fox.

Charlize Theron.

Este considerată, pe buna dreptate, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, arătând impecabil chiar și fără pic de machiaj.

Reese Witherspoon.

Julianne Moore.

Actrița nu se jenează să le arate fanilor săi cum arată fără filtre și fără machiaj.

Actrița nu se jenează să le arate fanilor săi cum arată fără filtre și fără machiaj. Hudson.

Amanda Seyfried.

Anya Taylor-Joy.

Emma Roberts.

Jennifer Lopez.

Vedeta reușește să fie în centrul atenției ori de câte ori pășește pe covorul roșu.

Fotografiile pentru rețelele de socializare necesită foarte mult efort și atenție la detalii. Ca, în cele din urmă, să ne vină Photoshop-ul în ajutor. De aceea Internetul este plin de fotografii perfecte, mai ales ale unor vedete care arată uimitor. Dar imaginea perfectă nu este întotdeauna adevărată. Chiar și machiajul impecabil al acestora arată complet diferit în lumina reflectoarelor de pe covorul roșu.

Considerați că fotografiile ar trebui să rămână în forma lor originală sau este bine să recurgem uneori la retușuri? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!