Această femeie are de 2 ori mai mulți ani decât crezi. Secretul ei constă în cina sa specială: fiecare o va aprecia!

Să arăți de 40 de ani la vârsta de 70 de ani? Pare ireal! Procesele de îmbătrânire afectează în mod inevitabil sănătatea, care la rândul ei afectează forma și aspectul fizic în general. Cu toate acestea, îți prezentăm, un exemplu minunat despre modul în care puteți obține kilogramele unei fete de douăzeci de ani având…70 de ani.
Protagonista poveștii noastre se numește Norma Williams, iar înălțimea de 170 cm nu a cântărit niciodată mai mult de 60,5 kg. Norma a devenit celebră și un model demn de urmat datorită unei diete speciale.

Cum să te menții în formă și ce trebuie să mănânci ca să nu îmbătrânești:

„Am realizat că sunt în cea mai bună formă mea“ − spune Norma Williams reporterilor, susținând că ea nu și-a dorit niciodată să aibă o siluetă de model, ci doar un corp pe care să îl admire cu plăcere.

Jurnaliștii și fani au fost curioși să afle care e totuși secretul siluetei sale de invidiat, dar au obținut același răspuns: fără masă de prânz, dar mic dejun delicios, cină copioasă, un pahar cu vin înainte de culcare însoțit de un platou cu gustări. Dar se pare că un astfel de meniu este incompatibil cu dimensiunea S pe care Norma o poartă. Dar este așa!

1.Mic dejun

Ziua nu începe cu cafea și nici cu mese copioase. Norma, de origine britanică, dar care trăiește de mai mulți ani în Italia, începe ziua cu muncă, ea se ocupă de închirierea unei case de vacanță.

Norma respectă regula de aur bucătarilor celebri (precum Oliver Wood ș Serghei Kalinin). Regula spune: nu vă încărcați stomacul dimineața devreme, deoarece el încă doarme. Luați micul dejun mai aproape de orele 12. La micul dejun, Norma preferă să mănânce un croissant cu miere, și un cappuccino dublu.

2. Prânz

Ca atare, nu există masă de prânz, în locul ei, Norma mănâncă un fruct. De obicei este o banană, o portocală sau fructe de sezon.

3. Cina

Cina constă din bucate ce conțin multă proteină. Poate fi o bucată de piept de pui sau pește alb, cu broccoli, ciuperci, fasole verde cu sos de soia. Toate acestea sunt preparate în ulei de măsline, presate cu nuci sau semințe. Norma adoră ulei de măsline și încearcă să îl adauge peste tot.

Vin cu gustări

În meniul zilnic, vinul roșu este obligatoriu. Norma nu bea vin înainte de orele 19, și numai însoțit de unele gustări: biscuiți sărați, nuci, fructe uscate, biscuiți de orez cu ciocolată (6 bucăți) și iaurt cu o lingura mare de miere. Norma Williams bea aproape o jumătate de sticlă de vin în fiece seară.

Meniul italian, este perfect planificat. Norma a redus mesele de bază pentru două pe zi, astfel încât să nu simtă foame: micul dejun este mai aproape de ora 12 după-amiaza, cina este la 18:00, gustarea între ele, și vinul cu gustări înainte de culcare.

Vinul este foarte important, anume datorită antioxidanților din struguri roșii, pielea Normei arată 20, dacă nu cu 30 de ani mai tânără. Pentru sănătatea femeilor, este recomandat și vinul roșu .

Și cina bogată în proteine la fel este foarte importantă. Norma este antrenor de fitness și iubește mersul pe jos − acest lucru este necesar pentru a menține corpul în formă bună. Și pentru a menține mușchii, proteinele sunt esențiale, mai ales la această vârstă.

Norma Williams a demonstrat milioanelor de femei că vârstă nu reprezintă un obstacol pentru a avea corp frumos, subțire și sănătos. Dieta ei simplă conține elemente cheie din dieta franceză (și anume, croissante pentru micul dejun și vin pentru a doua cină), precum și reguli cunoscute pentru o alimentație sănătoasă. Cu puțină ingeniozitate obții un meniu sănătos.

Cum vi se pare dieta doamnei Williams? Credem că rezultatul este pur și simplu uimitor!