Alegeți pandantivul pe care l-ați purta și aflați ce gusturi aveți!

Vă plac bijuteriile? Mie, spre exemplu, îmi plac foarte mult pandantivele. De aceea, îmi este foarte interesant acest test. Dacă vă plac pandantivele, alegeți unul dintre cele arătate în imagine și veți afla ceva nou despre dvs.

Dacă faceți parte din categoria femeilor cărora le plac la nebunie bijuteriile, atunci acest test este, cu siguranță, pentru dvs. Nu este vorba doar de metale scumpe, dar și de bijuterii obișnuite care le fac pe doamne mai frumoase și mai atrăgătoare.

Este o modalitate foarte reușită pentru a vă completa ținuta! Vă propunem un test care vă va ajuta să înțelegeți ce fel de gusturi aveți și ce trăsături de caracter aveți! Priviți aceste 6 imagini și alegeți-o pe cea care vă place cel mai mult. Ce ați dori să aveți în cutia dvs. de bijuterii?

Ați ales?

Citiți semnificația!

Pandantivul Nr. 1

Dacă ați ales prima bijuterie, atunci sunteți adepta stilului vintage. Acest lucru ne vorbește despre faptul că în vechime bijuteriile erau mai atrăgătoare și mai fermecătoare. V-ați fi dorit să vă nașteți într-o epocă anterioară, deoarece știți esența stilului.

Pandantivul Nr. 2

Dacă vă place pandantivul nr. 2, atunci preferați stilul clasic. Vă place modestia, oficialitatea și credeți că bijuteriile simple sunt mereu atrăgătoare! Aveți un bun gust.

Pandantivul Nr. 3

Dacă v-a atras atenția unul dintre aceste pandantive, înseamnă că sunteți o femeie misterioasă! Vă place argintul sau aurul, dar nu vă limitați la lănțișoare simple și alegeți ceva mai neobișnuit. Vă place stilul ușor și misterios!

Pandantivul Nr. 4

Alegerea mai multor bijuterii ne spune despre faptul că doriți să purtați mai mult decât o singură bijuterie. Pasărea simbolizează libertatea, iar piatra credința în puterea talismanelor. Sunteți o fire visătoare și creativă care cu siguranță are un gust rafinat.

Pandantivul Nr. 5

Trebuie să știți cum se poartă astfel de bijuterii. Galbenul arată foarte bine pe haine de o singură culoare închisă. Cei din jur vor atrage atenție inițial la pandantiv, apoi la dvs. Foarte bine ales. Sunteți o adevărată regină a stilului!

Pandantivul Nr. 6

Această bijuterie veselă spune același lucru despre caracterul dvs. Vă plac experimentele, vă place să atrageți atenția și să-i uimiți pe cei din jur cu ideile dvs. Aveți un gust original!

Acum știți care sunt trăsăturile de caracter în funcție de bijuteriile pe care le purtați. Mergeți la cumpărături și completați-vă colecția de bijuterii.

error: Content is protected !!