Rochii de vară deosebit de frumoase, pentru ”fetițele” adulte: 20 de ținute moderne!

Farmecul femeilor nu-și pierde actualitatea la nici o vârstă. Trecând de o anumită vârstă femeile trebuie neapărat să țină cont de acest lucru.

Frumoasa vârstă de 40 de ani le face să se gândească despre noile schimbări de garderobă, dar acestea trebuie să fie nici plictisitoare, nici prea îndrăznețe.

Astăzi vă prezentăm o colecție de rochii pentru femeile trecute de 40. 

1. Specificul

Trebuie să renunțați la tricot și bumbac, acestea fac ținutele să pară simple, ceea ce nu este permis la această vârstă. Încercați să optați pentru in, batist, mătase.

Chiar dacă aveți o siluetă de invidiat, renunțați la fustele mini. Sunteți o femeie adultă, nu o adolescentă.

2. Modelul

Pentru ieșiri în oraș

La o cină la restaurant, un spectacol sau un eveniment la oficiu trebuie să fiți la înălțime. Dar fără a purta ținute prea sofisticate.

Decolteu în formă de V, rochie cu mâneci, imprimeu frumos sunt elemente care vor evidenția silueta dvs. Țineți minte – scopul rochiei este să echilibreze proporțiile. Dacă umerii sunt prea înguști, înfrumusețați partea superioară. Dacă șoldurile sunt mai mari, iar talia este abia vizibilă, optați pentru stilul empire.

Este important să purtați rochii din material de calitate, dens, fără prea mult luciu.

Rochia de zi 

Încercați să alegeți rochii ajustate în talie, ușor evazate. Se recomandă să evitați hainele fără formă.

Pe timp de vară arată foarte bine rochiile din mătase. Aceasta se potrivește atât pentru rochiile de seară, cât și cele de zi.

O altă variantă superbă este inul. El își menține bine forma și croiala ajustată pe talie se potrivește de minune.

Încercați să evitați abuzul de culori. Rochia trebuie să fie simplă, dare puteți experimenta cu accesoriile.

La oficiu

Rochiile pentru oficiu trebuie să fie mai serioase, deoarece nu mai sunteți o fetiță. Alegeți gama de culori deschide care va face ținuta mai ușoară și mai tinerească. Ținutele clasice arată excelent pentru vestimentația de oficiu.

La nuntă

Nunta vara este foarte romantică și frumoasă. Dacă sunteți mireasă, mama miresei sau invitat, atunci alegeți simplitatea și minimalismul.

Rochia nu trebuie să fie prea scurtă – maxi sau midi, genunchii trebuie să fie acoperiți. Cu fusta dreaptă se potrivesc pliurile naturale, dantela.

Stilul antic, empire, talia înaltă, silueta de tip A sunt excelente pentru a sărbători o nuntă.

3. Lungimea 

Este forte simplu – fără mini. Lungimea nu poate să se termine mai sus de genunchi, se recomandă midi și maxi.

4. Culoarea și imprimeul

Axați-vă pe culorile pastel. Este o gamă care împrospătează și întinerește orice ținută. Bej, cacao, violet gingaș, culoarea laptelui sunt excelente pentru ținutele de fiecare zi. Pentru evenimentele serale alegeți culoarea vinului, verde și albastru.

5. Alegem și combinăm

Orientați-vă doar după propriile calități. Goana după modă trebuie depășită deja. Alegeți rochia strict după mărime. Alegerea rochiei exact după mărime și siluetă este garanția succesului. Evitați brand-urile adolescentine, deoarece veți pierde timpul.

Cumpărați o jachetă, un sacou sau un blazer. Acestea vor completa de minune orice rochie, iar după necesitate poate fi scos.

6. Ținute moderne

Modelul tub de culoare albă este excepțional. Subliniați talia cu o curea, astfel veți părea mai deosebită.

Foarte modernă este și în acest an rochia-cămașă. Gama alb-negru o face să fie universală.

Frumusețea nu are vârstă, trăiți și rămâneți frumoasă, luminoasă și tânără!