Albastrul clasic: noua culoare pe care să o încercați în 2020

Încercați, în acest an, o culoare nouă.

Albastrul clasic este, conform Institutului Pantone, culoarea anului 2020. Dacă doriți să-i uimiți pe cei din jur, vă puteți vopsi părul în această culoare!

Cum se obține această culoare?

Există numeroase mărci care ne propun această culoare de vopsea de păr.

Sfatul nostru este să mergeți la un coafor bun, mai bine dacă este și colorist, pentru a obține o culoare frumoasă, care să vi se potrivească de minune. Trebuie să știți că nu este prea ușor să obțineți o asemenea culoare.

Atunci când vorbim despre nuanțe electrice sau pastelate, trebuie să ținem cont de faptul că părul va fi mai întâi decolorat, am putea ajunge chiar la un blond deschis și abia după aceea să obținem culoarea dorită. Nu se recomandă să faceți acest lucru, dacă aveți deja părul decolorat, deoarece riscați ca acesta să devină fragil și lipsit de strălucire.

1.

Tunsori potrivite pentru nuanța de albastru clasic.

Această nuanță se potrivește oricărei tunsori. Dacă aveți părul scurt sau foarte scurt puteți vopsi câteva șuvițe în această culoare vibrantă. O altă tunsoare care va arăta minunat cu această nuanță este Bob, versatilă și compatibilă cu orice culoare.

Pentru părul lung vă recomandăm să încercați mai multe tehnici de colorare, optând pentru diferite nuanțe ale acestei culori. Puteți încerca, pentru o variantă mai lejeră, un balayage: culoarea albastră se va aplica în degrade, devenind din ce în ce mai intensă spre vârfuri.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Textura acestei culori este una oceanică și arată minunat! Este o culoare neconvențională pentru păr, dar foarte elegantă.

Vă place această culoare? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu drag să ne scrieți în comentarii!