Alain Delon într-un interviu: “Viața m-a dezamăgit și sunt gata să mor”

Actorul francez Alain Delon a oferit un interviu pentru Paris Match în care a afirmat că este dezamăgit de lumea contemporană și este gata să moară alături de câinele său.

“Eu nu mai primesc impresii noi. Eu trecut deja prin toate, am văzut de toate.

Eu urăsc oamenii contemporani și lumea noastră de azi. Mi-e silă de asta. Astăzi totul este fals, toți sunt interesați doar de bani. Nimeni nu se ține de cuvânt, zilnic apar știi despre noi crime.

Eu voi părăsi această lume fără regrete” – a afirmat actorul.

Delon a mărturisit că toată viața sa a fost un tată rău și că așa și nu l-a recunoscut pe unul din copiii săi. El a adăugat că vrea să înceteze din viață alături de câinele său.

“Dacă voi simți că mor, voi cere să fie făcută o injecție mortală câinelui meu care are doi ani, ca să fim înmormântați împreună. Nu vreau ca el să moară de tristețe pe piatra mea de mormânt”.

Actorul a adăugat că până acum nu-i poate ierta pe părinți, care au încetat să-i acorde atenție când viitorul actor avea doar 4 ani:

“Există răni care nu se vindecă și asta e una din ele. Eu am simțit foarte devreme cum cei care îți sunt dragi te părăsesc cu o ușurință înfricoșătoare. Eu mi-am petrecut toată copilăria într-o familie adoptivă.

A doua oară părinții m-au trădat când m-au trimis în armată la vârsta de 17 ani. Ei și-au amintit de mine abia când am devenit celebru. Asta e dezgustător”.

Jean-Pierre BONNOTTE/Getty Images

Delon a afirmat că de mic copil a avut un exterior frumos, fapt ce a deschis în fața sa multe uși în ciuda comportamentului de huligan și în ciuda prostiilor pe care le făcea în tinerețe. El a adăugat că nu mai speră să întâlnească iubirea vieții sale:

“Eu am avut vreo 10 candidate, dar ele nu au fost la înălțimea așteptărilor. Femeile m-au iubit pe mine mai mult decât pe toți ceilalți bărbați din lume. Totuși printre ele nu era femeia vieții mele”.

Alain Delon a devenit celebru datorită rolurilor sale din filmele “Rocco și frații săi”, “Ghepardul”, “Istoria noastră”, “Zorro”, “Laleaua neagră” ș.a. În 2018 actorul celebrează aniversarea a 60 de ani de carieră de actor.

Ce părere aveți despre viziunile sale?