Ai deja 40? Sau poate 50? Atunci aceste modele de tunsori moderne sunt exact pentru tine!

Femeia rămâne întotdeauna femeie indiferent de vârstă! După cum se știe reprezentantele genului slab nu îmbătrânesc, ele devin mai înțelepte, mai elegante și mai atrăgătoare ținând cont de schimbările aspectului exterior. Doriți sau nu aceste schimbări trebuie luate în considerație.

Dacă ați trecut pragul de 40, trebuie să atrageți o atenție sporită părului! La această vârstă puteți modifica și corecta forma feței și a siluetei anume cu ajutorul tunsorilor care întineresc indiferent dacă aveți 40 sau 50 sau mai mult.

Înainte de a merge face schimbarea trebuie să alegeți corect tunsoarea care vă întinerește. Echipa noastră v-a pregătit câteva idei de tunsori moderne. Fiți frumoase la fel ca în tinerețe.

Păr subțire de lungime medie

1. Carre alungit este la fel de actual. Tunsoarea Carre face părul mai voluminos chiar dacă nu aveți păr dens de la natură.

2.

3. De asemenea, atrageți atenție și tunsorii Bob alungit. Este o tunsoare elegantă și feminină care vă permite să faceți diferite aranjări în fiecare dimineață.

Aceste tunsori conferă un aspect dinamic și intens. Chiar puțină neglijență stilată va părea un accent modern.

4.

5. Variantele tunsorii Bob-care se deosebesc prin varietate și îndrăzneală. Această tunsoare modernă poate fi completată cu o gradare dinamică, cu diferențe bruște de lungime, cu ceafa rasă și tăieturi dense.

6.

7. Însă cele mai populare sunt tunsorile Pixie și Bob scurt. Trăsătura specifică a Pixie este bretonul nu prea dens filat cu marginile zdrențuite și geometrice, șuvițe structurate exact.

8.

9. Bob-care scurt este o combinație dintre două cele mai extravagante și feminine tunsori.

Unicitatea acestui mix constă în mulțimea de variante de aranjări. Acest lucru îi permite oricărei femei să-și aleagă cel mai potrivit model pentru ea în funcție de ținută și trăsăturile de exterior.

10.

11. Sunt pur și simplu încântată de acest model! Stilat și cu gust, nu-i așa?

12.

13. O soluție perfectă este și Cascade. Este o tunsoare cu ajutorul căreia puteți crea numeroase modele de la business-lady până la o seducătoare romantică.

Aici, de asemenea, puteți experimenta diferite aranjări: bucle, creț sau drept perfect. Totul depinde de preferințele și moralul dvs.!

14.

15. Pentru a scăpa de părul alb puteți opta pentru vopsire, iar aici puteți încerca diferite variații de culoare. Femeilor de după 40 de ani nu li se recomandă să aleagă nuanțe extravagante.

Alegeți stilul clasic care subliniază foarte bine toate calitățile. Dacă doriți foarte mult o schimbare, orientați-vă spre ciocolată, bronz și nuanțe deschise.

16.

17. De asemenea, atunci când vă creați imaginea țineți minte că îngrijirea și aspectul femeii de peste 40-50 de ani trebuie să corespundă cu experiența și statutul său.

Potrivit părerii stiliștilor, hainele alese corect, machiajul impecabil și o coafură aranjată ca întineri femeia mai în vârstă mult mai bine, decât cea mai sofisticată operație plastică.

Tunsoarea potrivită trebuie să o alegeți împreună cu un hair-stilist. Având în vedere schimbările rapide în materie de modă a tunsorilor nu trebuie să încercați fiecare tunsoare pe dvs. Puteți proba diferite peruci sau să alegeți varianta perfectă cu ajutorul calculatorului. Aveți nevoie doar de o fotografie, iar un program special vă va alege o anumită lungime și un model în baza trăsăturilor individuale.

Țineți minte că vârsta nu este un impediment pentru a fi cea mai frumoasă! Trebuie să vă alegeți tunsoarea potrivită și veți fi o doamnă rafinată și plină de putere.