Aflați de ce este necesar să schimbați periodic tunsoarea!

Salut dragi cititori! Suntem bucuroși să vă vedem pe pagina noastră. Am decis să publicăm acest articol ca un sprijin pentru acele femei care doresc, dar le este frică să-și schimbe aspectul. Nu ne referim la schimbări cardinale. Probabil, acum multe femei se gândesc că le-ar plăcea să-și schimbe aspectul, dar nu există un coafor profesionist, căruia i-ar putea încredința coafura sa.

Da, suntem de acord, este foarte greu să îți găsești maestrul „tău”, în care să ai deplină încredere. Adesea, chiar dacă are și cele mai bune recomandări, tot nu este suficient.

Să zicem că coaforul dvs face tunsori bune pentru orice păr drept, dar asta nu va însemna că va freza bine prietena cu părul ondulat, căreia i-ați recomandat meșterul dvs. Aceeași situație poate fi și în colorare și în orice alte proceduri.

Prin urmare, trebuie să vă cautați de sine stătător frizerul dvs de încredere.

Să presupunem că deja îl aveți și vă este din nou frică. Dar totuși înțelegeți că trebuie să schimbați ceva în aspectul dvs.

Modificări ușoare în tunsoare sau cardinale, cu adăugarea de colorare, face doar minuni cu dispoziția personală. Am observat acest lucru printre cunoștințele noastre și la noi însuși. Adesea, vizita la un salon de frumusețe este o adevărată sărbătoare pentru femei.

Ați surprins privirile trecătorilor când ați ieșit din salonul de frumusețe?

O imagine frumoasă dă încredere în mers, iar în ochi apare o strălucire jucăușă. Oamenii simt energia pozitivă emanată de oamenii fericiți și mulțumiți.

Dacă nu v-ați hotărât pentru o tunsoare, dar doriți cu adevărat să faceți ceva cu părul, încercați să faceți un breton sau să vă decolorați ușor părul.

Poate că nu aveți nevoie de o tunsoare nouă, pentru că vi se potrivește cea pe care o purtați, dar ați fi schimbat forma regiunii occipitale. De exemplu, în regiunea occipitală mai largă într-o tunsoare scurtă, se recomandă să evitați forma rotundă. Rugați meșterul să nu vă rotunjească forma în regiunea occipitală, dar să-i dea o ușoară formă în unghi.

Astfel, schimbându-vă spre bine, veți observa că toată negativitatea va dispărea împreună cu părul tăiat. Doar, se știe că părul are capacitatea de a acumula energia „proastă” a oamenilor din jur.

Să fiți frumoase și îngrijite întotdeauna.