Cum stai așezată? Acest test îți va dezvălui într-un minut taina caracterului tău

Indiferent dacă vă place sau nu, limbajul corpului poate comunica multe despre Dumneavoastră.

În spatele pozițiilor și gesturilor se ascund gândurile, emoțiile și caracterul nostru real.

Când ne așezăm alegem, în mod subconștient, o anumită poziție. În continuare vă propunem să aflați ce spune poziția în care stați pe scaun despre caracterul Dumneavoastră.

All kind of people / Shutterstock.com

1. Genunchii lipiți, călcâiele îndepărtate

Oamenii care preferă această poziție sunt foarte timizi și nu sunt siguri de ei înșiși. Le este frică să înfrunte problemele și nu doresc să-și asume responsabilitate suplimentară pentru ceva. Sunt scrupuloși, creativi, iar uneori cam agitați și mai întâi spun ceva și doar pe urmă analizează ce au spus.

2. Picior peste picior

Persoanele care preferă să stea în această poziție se disting printr-o imaginație bogată și un flux constant de idei noi. Sunt încrezuți, iubesc să facă noi cunoștințe și sunt, de obicei, „sufletul companiei”. Le este greu să stea mult timp în același loc, de aceea pot decide să facă niște lucruri neașteptate: să se înscrie la sala de sport, să-și schimbe radical imaginea, locul de muncă sau chiar locul de trai.

3. Călcâiele lipite, vârfurile îndepărtate

Aceste persoane sunt deseori considerate ca fiind neglijente, dar nu este chiar așa. Ele au ordinea lor „proprie”, chiar și într-o dezordine totală vor reuși să găsească ceea de ce au nevoie. Punctul lor slab este incapacitatea de a se concentra pentru o lungă perioadă de timp. Aceste persoane iubesc confortul. Dacă au intenția de a-și cumpăra vreun obiect nou, vor petrece mult timp meditând pentru a face alegerea potrivită.

4. Picioarele apropiate

Astfel de oameni se disting prin simplitate și pedantism. Ei nu întârzie niciodată și nu le place când cineva întârzie. Persoana care sta în această poză știe ce-și dorește și spune mereu ceea ce crede. Nu-și va manifesta niciodată afecțiunea în public și se va simți incomod când cineva va face acest lucru în prezența sa.

5. Genunchii îndoiți orientați într-o anumită direcție

Oamenii care preferă această poziție nu se grăbesc să facă nimic dacă nu sunt siguri că este momentul potrivit. Ei nu aleargă ca să-și obțină un anumit scop, ci înaintează încet și cu încredere ca să o facă cât mai bine posibil. În spatele măștii care îi face să pară izolați și reținuți se ascunde un suflet vulnerabil care nu poate tolera criticile și reproșurile în adresa lor.

Sunteți de acord cu această descriere? Distribuiți acest articol ca să-l citească și prietenii Dumneavoastră!

error: Content is protected !!