Aflați ce viață veți avea în dependență de luna în care s-a născut soția Dumneavoastră.

Foarte multe persoane au încredere în horoscop, dar psihologii sunt de părerea că puteți afla mai multe despre caracterul unei persoane (mai ales al femeilor!) în funcție de luna în care s-a născut deoarece primele luni de viață sunt cele mai importante pentru subconștientul nostru și caracterul nostru va depinde de anotimpul în care ne-am născut.

Vă prezentăm în continuare unele trăsături de caracter ale femeilor care se vor manifesta în dependență de luna în care s-au născut.

Femeile născute în ianuarie. 

Aceste femei sunt foarte ambițioase și ordonate. Se o atitudine foarte serioasă față de viață și idei destul de conservatoare. Uneori aceste femei sunt foarte critice și chiar pedante, dar sunt așa pentru că doresc să vă ajute. Totodată preferă să-și ascundă sentimentele.

Aceste femei îi vor accepta doar pe bărbații pe care îi iubesc și care se află la același nivel intelectual cu ele.

Femeile născute în februarie.

Femeile născute în februarie sunt foarte romantice. Este foarte important să aveți suficientă răbdare cu ele deoarece va fi destul de greu să-i înțelegeți caracterul său misterios. Dar ele nici nu au nevoie de „oricare” bărbat. Ele caută un bărbat deosebit. Aceste femei au o imaginație foarte bine dezvoltată și au o gândire abstractă. Atenție! Dacă le veți minți, nu le veți mai vedea niciodată!

Femeile născute în martie.

Femeile născute în luna martie sunt foarte carismatice și fidele. Sunt de mare încredere, le puteți dezvălui chiar și cele mai ascunse secrete. Aceste ființe devotate se îndrăgostesc greu. Mai sunt și foarte sensibile și pot fi rănite foarte ușor. Pe de altă parte își aleg bărbatul odată și pentru totdeauna, pentru că oamenii născuți în martie iubesc doar o singură dată. Apropo, cel mai bun sfat pentru ele este să-și găsească un bărbat născut în martie. S-ar potrivit de minune!

Femeile născute în aprilie.

Femeile născute în aprilie sunt niște diplomați înnăscuți. Ele sunt comunicabile, găsesc limbaj comun cu oricine. Singurul lor neajuns este faptul că le place să se compătimească. Trebuie să mai țineți cont de faptul că femeile născute în aprilie sunt foarte geloase, iar fiecare ceartă care apare din acest motiv este o adevărată explozie de emoții. Așa că este mai bine să nu le oferiți motive! Pe de altă parte femeile născute în aprilie știu să se bucure de viață. Sunt foarte sincere și își deschid sufletul celor care merită încrederea lor.

Femeile născute în mai.

În această lună se nasc femeile insistente și fidele. Aceste femei sunt, de obicei, foarte atrăgătoare și au un caracter destul de complicat. Pot fi destul de periculoase pentru bărbații care se îndrăgostesc de ele deoarece ar putea deveni o relație destul de complicată. Dacă veți avea o relație cu o femei născută în luna mai, să fiți siguri: o veți ține minte toată viața.

Femeile născute în iunie:

Sunt curioase, sociabile și pasionate de creație. Principalul lor neajuns este faptul că spun mereu ceea ce cred. Și nu aleg cuvintele! Li se pare că este mai bine să spui adevărul în față decât să vorbești pe la spate. Este de menționat și faptul că femeile născute în iunie pot fi destul de periculoase într-o relație deoarece bărbații deseori devin jucării în mâinile lor. Nu uitați de acest lucru înainte de a face cunoștință cu o femeie născută în această lună.

Femeile născute în iulie:

Femeile născute în iulie sunt sincere, deschise și gata să se apropie de oricine. Sunt misterioase, frumoase, deștepte și inaccesibile. Pot evita conflictele și încearcă să rămână amabile până în ultima clipă. În general sunt niște ființe minunate! Luați aminte: dacă le veți minți măcar o dată, le veți pierde pentru totdeauna! Ele nu vor putea ierta minciuna!

Femeile născute în august:

Aceste femei sunt egocentrice, dar au, totodată, o inimă mare. Bărbații ar face bine să nu se lege cu asemenea femei, pentru ele sunt mereu cele învingătoare. Femeile născute în august au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Vor să fie mereu în centrul atenției și niciodată nu suferă de lipsă de atenție din partea bărbaților.

Femeile născute în septembrie:

Aceste femei sunt bune, disciplinate și frumoase. Dacă le veți trăda, nu vor uita niciodată acest lucru. Sunt atente, destul de închise în sine și cam răzbunătoare. Femeile născute în septembrie pot fi și destul de critice și au așteptări foarte mari de la partenerii lor. Va învinge cel care îi va demonstra că o merită.

Femeile născute în octombrie:

Femeile născute în octombrie au un caracter puternic, ele sunt foarte emotive, dar nu vor plânge niciodată în public. Sunt deștepte. Destul de deștepte pentru a nu-și deschide sufletul în fața oricui pentru că știu foarte bine că oamenii au tendința de a profita. Femeile născute în această lună au parte de cei mai buni bărbați și trăiesc o viață minunată alături de ei.

Femeile născute în noiembrie:

Femeile născute în noiembrie sunt mereu cu un pas înaintea altora. Ele simt când sunt mințite, de aceea nu este bine să vă jucați cu sentimentele lor. Sfârșitul unor asemenea jocuri murdare va fi întotdeauna foarte trist. Pe de altă parte ele sunt ca focul, nu vă veți plictisi niciodată. Pot fi și foarte ambițioase. Este important să luați minte: nu le cereți părerea pentru orice fleac, dacă nu doriți să auziți adevărul.

Femeile născute în decembrie:

Femeile născute în luna decembrie sunt foarte nerăbdătoare și inventive. Din fericire ele sunt și foarte norocoase, vor ieși învingătoare din orice situație. Aceste femei sunt vesele, pline de viață și au inima deschisă. Mai devreme sau mai târziu obțin ceea ce își doresc.