Aflați firea cărui animal vi se potrivește în funcție de data nașterii

Animalele sunt niște ființe foarte interesante și practic de la fiecare dintre ele omul ar avea câte ceva de învățat.

Totodată oamenii au și anumite trăsături sufletești, care de obicei se asociază cu anumiți reprezentanți ai faunei.

Vă invităm să urmăriți un tabel în care este indicat animalul ce corespunde cel mai bine unui anumit interval de date de naștere.

Câine

Sunteți un om credincios și mărinimos. Oamenii din jur știu că pot avea încredere în dvs. în orice situație. Sunteți foarte deschis și sincer, iar responsabilitatea și hărnicia sunt neapărat printre calitățile ce vă identifică. Sunteți un om simplu și modest, căruia nu îi place să îi deranjeze pe alții. Aveți gusturi bune în vestimentație și vă place să aveți o garderobă bine structurată. Nu aveți foarte mulți prieteni, dar în schimb ei sunt cu toții persoane sigure și de încredere.

Șoarece

La începutul vieții ați fost un copil foarte foarte activ și neascultător. De fapt cu trecerea timpului aceste trăsături nu s-au prea schimbat. Acesta e unul din motivele pentru care multă lume vă simpatizează. Sunteți un interlocutor interesant, de aceea sunteți invitat de multe ori la întâlniri și petreceri. Punctul slab al dvs. este sensibilitatea excesivă.

Leu

Spre deosebire de acest animal, dvs. sunteți o fire bună și pașnică. Preferați să evitați situațiile de conflict și nu vă plac situațiile de blocaj. Sunteți un lider înnăscut, care poate fi și amabil, și exigent totodată. Vă place să fiți în centrul atenției, să primiți și să oferiți complimente.

Pisică

Sunteți un om deosebit de simpatic și drăguț. Chiar dacă s-ar putea să aveți un exterior neimpresionant, dvs. aveți capacitatea de a emana un farmec deosebit, care îi predispune pe oameni în favoarea dvs. Uneori sunteți rușinos și închis în sine, fapt ce nu vă împiedică să oferiți un răspuns isteț sau să faceți o glumă la locul potrivit. Oamenii se simt bine în compania dvs., dar de fapt prioritățile dvs. sunt mai degrabă liniștea și însingurarea. Sunteți foarte minuțios când vine vorba de alegerea prietenilor.

Broască țestoasă

Sunteți o persoană cu o moralitate puternică. Dvs. apreciați mult liniștea, pacea și confortul. Preferați să uitați repede răul pe care l-ați suferit, iar oamenii sunt atrași mult de această calitate. Preferați să evitați bârfele și nu sunteți egoist din fire. Sunteți printre acei oameni deosebiți care pot să dăruiască fără să aștepte ceva în schimb.

Porumbel

Sunteți un optimist, iar față de cei din jur sunteți prietenos și grijuliu. Pe scurt sunteți un om de gașcă. Detestați fățărnicia și puteți identifica rapid oamenii ipocriți, pe care îi țineți la distanță. În procesul de lucru sunteți foarte corect și organizat. Dezordinea și rutina nu vă afectează într-o măsură prea mare.

Panteră

Sunteți un om misterios. Chiar dacă în general sunteți extrovertit și foarte sociabil, probabil majoritatea prietenilor dvs. nu vă cunosc foarte bine. Sunteți imposibil de manipulat și foarte greu vă ieșiți din fire, deși uneori o faceți fără o cauză prea clară. Dezavantajul dvs. este că sunteți destul de zgârcit și vă plac bârfele.

Maimuță

Sunteți foarte energic și nerăbdător. Detestați lâncezeala și lipsa de acțiune și vă străduiți să faceți totul cât se poate de repede. Sunteți destul de activ în comunicare și vă place să vă aflați în centrul atenției. Reputația e foarte importantă pentru dvs., de aceea vă străduiți să le intrați în voie tuturor, evitând situațiile de conflict. Aveți un spirit întreprinzător, care vă aduce succes în afaceri.

Cât de mult această descriere corespunde felului în care vă simțiți? Împărtășiți-ne impresiile dvs. în comentarii!

error: Content is protected !!