Aflați ce articole din denim sunt învechite și cu ce să le înlocuiți.

Îmbrăcămintea din denim este prezentă practic în orice garderobă. Blugii, care au fost inițial o uniformă de lucru, au devenit de mult timp un articol de bază. Iar din garderoba de vară nu lipsesc pantalonii scurți de denim. Ne place să purtăm articole de denim, cu care putem crea o mulțime de look-uri cool.

Analizând conținutul garderobei dvs nu vă grăbiți să dați lucrurile învechite la gunoi. Doar analizați-le dintr-o altă perspectivă: cât sunt de actuale la moment (străduiți-vă să fiți pe cât se poate de obiectivi). Nu ezitați să experimentați, mai ales că noile tendințe adesea sunt confortabile și practice. Alegerea este la dispoziția dvs.

Blugi skinny

Controversele din jurul acestor blugi nu se reduc. Cineva le numește un model complet demodat, iar altcineva crede că poate fi încadrat cu ușurință într-o garderobă modernă. Cine are dreptate?

Blugii skinny au tot dreptul să fie prezenți în garderobă. Dar ce model? Cu siguranță nu se referă la modelul skinny cu talie joasă. Tendința cu talie joasă revine, dar aceasta se referă la modelele largi și libere. De asemenea, nu sunt actuali blugii skinny cu un decor excesiv sau o culoare neclară: albastru murdar, albastru-verzui. Țesătura nu trebuie să fie foarte elastică și subțire. Ce se referă la lungime, blugii nu ar trebui să se adune, creând un efect de ”acordeon”.

Ce modele de blugi să alegeți? 

Cu siguranță, cele monocrome, din țesătură groasă de denim. Culoarea ar trebui să fie clară: albastră, gri, alb, negru, indigo. Lungimea: adesea scurtată. Se permite lungimea clasică, dar nu uitați de interdicția ”acordeon”. Talia ar trebui să fie medie sau înaltă.

Geaca denim  

Cel mai bine e să evitați culorile neclare și excesul de decor. O geacă denim din țesătură foarte subțire, ce este asemenea cu o cămașă, deja de mult timp nu mai este actuală. La fel și modelele mulate, cu accent pe talie. Nu sunt actuale nici cele scurte, ce accentuează într-un mod foarte evident silueta.

Geci actuale

Este permis să purtați gecile puțin mai scurte, dar neapărat de un model liber. Nu neapărat să fie un model oversize. Optați pentru gecile din țesătură mai groasă, de calitate, ce își țin bine forma. Modelul trebuie să fie unul liber, astfel încât geaca să se poată purta cu un pulover mai gros. Dacă preferați să accentuați talia, folosiți-vă de o curea. O geacă denim liberă cu curea – este varianta cea mai actuală pentru acest sezon. Culoarea trebuie să fie clară, iar decorul minim.

Fusta denim  

Ce ține de culoare, probabil deja ați prins ideea de bază – aceasta trebuie să fie uniformă și clară. Excepție reprezintă doar țesătura denim decolorată. O piesă ce nu poate fi acceptată în garderoba unei femei moderne este o fustă denim cu marginile destrămate și culoare neuniformă. Lungimea dubioasă ”mai sus de genunchi” la fel nu se acceptă.

Modele actuale 

Actuală este lungimea exact determinată: mini sau midi. Dacă vă plac modele cu marginile destrămate, mai bine optați pentru articole cu marginile neprelucrate. Un model pe cât se poate de stilat și actual este o fustă denim parte peste parte, asimetrică.

Iar dvs optați pentru țesătura denim? Care este articolul preferat?

Așteptăm comentariile cu drag.