Aflați care sunt tehnicile de vopsire a părului, ce se consideră demodate!

Moda se schimbă întotdeauna. Aceasta se referă nu doar la articole vestimentare și accesorii, cât și la machiaj și coafuri. Profesioniștii în arta coafatului, fiind mereu în căutarea noilor tehnici și metode de vopsire a părului, au evidențiat care sunt cele pe care trebuie să le dăm uitării. Vă prezentăm mai jos top 5 moduri de vopsire a părului, care deja nu mai sunt considerate actuale:

1. Părul gri

Acesta este doar un exemplu în care colorarea ”căruntă” la modă nu este potrivită pentru toată lumea. Această tendință a fost relevantă acum doi sau trei ani și a făcut o dublă impresie: arăta de parcă o fată tânără a devenit căruntă. Doamnele mai în vârstă ar trebui să evite această nuanță. Acum și în rândul tinerilor, părul “gri” este un subiect învechit.

1.1 Anti-trend

1.2 Anti-trend

2. Blond roz

Această culoare a fost populară în anii trecuți. În acest an, culoarea roz trece ușor într-o nuanță de “aur roz” sau “caramel roz”. Dar multor fete tinere farmecul roz le este foarte simpatic și le prinde la față, indiferent dacă este la modă sau nu.

2.1 Anti-trend

2.2 Anti-trend

2.3 În trend

2.4 În trend

3. Evidențierea clară a melanjului 

Credeam că nu voi mai vedea așa ceva pe străzi. Dar, nu, încă mai văd evidențierea melanjului, la fel precum atunci când eram încă la școală.

3.1

3.2

4. Ombre

Treptat iese din modă și această tehnică. Acum, tendința de naturalețe este la modă: coafuri neglijente, styling “surfer’s girl” și fire, ca și cum ar fi arse la soare.

4.1 Anti-trend

4.2 Anti-trend

4.3 În trend

4.4 În trend

4.5 În trend

5. Blond galben

Pe puține femei această culoare o înfrumusețează. În cele mai multe cazuri, arată urât și nu este niciodată elegantă. Dacă vă prinde la față – considerați că sunteți o norocoasă. Este cu adevărat o raritate.

5.1 Anti-trend

5.2 Anti-trend

În ceea ce privește celelalte culori ale părului (brunetă, blondă, maro, roșcată), ele pot fi de cele mai diverse nuanțe. Principalul lucru ar trebui ca culoarea să se potrivească aspectului dvs.

Să fiți frumoase întotdeauna.