Aflați care sunt talismanele succesului și a prosperității, pentru reprezentanții fiecărei constelații.

Talismanele au proprietăți magice și misterioase, care pot ajuta orice persoană. Energia talismanelor acționează excelent asupra energiei corpului uman. Talismanele pot atrage resursele necesare în viața omului. Pentru fiecare semn zodiacal există un talisman aparte. Mulți oameni doresc sa-și schimbe locul de muncă, să traiască decent, are ambiții, dar ceva nu merge. Omul poate zile întregi să se gândească la un viitor luminos, dar rezultatul întârzie să apară. Universul însă îi ajută pe cei care își confirmă intențiile prin acțiuni. Forța suplimentară care vă ajută la înfrângerea leneviei, este un talisman. Încă în antichitatea oamenii cunoșteau despre faptul că talismanele trebuie să fie alese în funcție de semnul zodiacal.

Vă prezentăm mai jos talismanele potrivite pentru fiecare zodie în parte:  

1. Berbec  

Pentru Berbec sunt perfecte talismanele produse din fier. Funcționează minunat artefactele care arată ca florile, de culori roșii sau galbene, cu frunzele ascuțite. De asemenea, funcționează bine amuletele sub formă de cristale. Prezența bucăților de mesteacăn în talisman va contribui la întărirea echilibrului energetic. Nu este neapărat să purtați talismanul pe corp. Este suficient sa-l păstrați acasă, situat în partea de est a camerei. De asemenea, talismanul poate fi păstrat la locul de muncă. Pentru Berbec este foarte potrivită energia arborilor, mai ales a mesteacănului. La orice ocazie, încercați să vă sprijiniți de acest copac. Este de asemenea benefic sucul natural de mesteacăn.

2. Taur  

Pentru Taur sunt benefice artefactele din aliaje de nichel cu argint și produse din lemn, precum stejarul sau teiul. Vă sugerăm să procurați o bufniță din lemn, de culoare galbenă, portocalie sau verde deschis și să o aranjați în partea de sud-est a casei dvs. Talismanul aflat în zona de lucru, grozav va ajuta să vă concentrați mai bine și să scăpați de lene. Dacă aveți așa o posibilitate, mâncați nuci, culese de dvs. Taurul poate obține o energie colosală de la castan. Încercați să atingeți acest copac în timpul plimbării.

3. Gemeni  

Cel mai bun talisman pentru Gemeni sunt steluțe cu 5 colțuri, de culoare galbenă sau portocalie. Este bine ca în compoziția metalului din care se face talismanul să fie inclus și magneziul. Amuletele trebuie să fie situate în partea de sud a casei. Un efect bun asupra performanței Gemenilor va avea ienupărul. Uleiul de ienupăr este perfect pentru energia corpului. Poate fi folosit pentru lămpi cu aromă sau masaj. Mirosul de ienupăr va maximiza concentrația. Pentru creșterea nivelului de energie ar fi benefic să includeți în meniu nucile și merele verzi.

4. Rac  

O fântână decorativă, situată în casa Racilor, va fi benefică în creșterea nivelul de energie. La fel, foarte bine acționează orice sursă de apă, chiar și un umidificator decorativ. De asemenea, funcționează bine figurinele de crabi și raci. Aceste simboluri vor contribui la dezvoltarea relațiilor personale armonioase și o bună dezvoltare a carierei. Produsele care vor contribui eficienței sunt smochinele, peștele și fructele de mare. Perfect ar fi să vă odihniți în stațiunile și motelurile pe malul mării.

5. Leu  

Pentru Leu sunt perfecte amuletele de piatră albă transparentă. Cel mai bine ar fi, dacă acest talisman este un cristal transparent în formă de leu. Pentru ca artefactul să vă aducă noroc, trebuie să-l aranjați aproape de o fereastră, în sud-vestul casei dvs. Va adăuga ambiții în viață. Sporește eficient energia Leului bujorii, gladiolele și crizantemele proaspete. Din copaci, mărul este perfect pentru Leu. Îmbrățișați copacul și stați puțin lângă el, atunci veți acumula energia necesară. Copacul de arin va oferi reprezentanților acestui semn zodiacal mai mult curaj și putere.

6. Fecioară  

Pentru acest semn zodiacal talismanul este grâul și pâinea. Pentru ca talismanul să lucreze la maxim, așezați grâul în partea de vest a casei. Ar fi bine dacă compoziția din grâu va fi într-un vas de lut. De asemenea, pentru Fecioare este benefic bonsaiul decorativ. Arborii pitici acasă sau la locul de muncă vor crește performanța Fecioarelor. Dar să știți, că arborele trebuie să fie în stare perfectă, cu rădăcini puternice. Arborii pitici au nevoie de o îngrijire de înaltă calitate. Fecioara poate reface rezervele de energie, plimbându-se într-o pădure de pini.

7. Balanță  

Cel mai bun talisman pentru Balanță reprezintă o figurină de bronz, sub formă de inimă. Un astfel de talisman are o putere maximă atunci când se află în apropierea raftului cu cărți. Pentru Balanță, copacul de măslin are o acțiune magică. Talismanul va oferi o claritate neobișnuită în deciziile Balanței. Este necesar să păstrați frunzele de măsline uscate sau chiar și o ramură în casa dvs. Acest copac vă va proteja de ochiul rău. Numaidecât includeți în meniul dvs măsline – ele vă vor ajuta să vă îmbunătățiți energia corpului.

8. Scorpion  

Amuletele de oțel sunt perfecte pentru Scorpioni. Forma amuletei trebuie să fie asemănătoare cu un gândac mare. Păstrați amuleta în partea de nord a casei dvs. Susținerea energetică a talismanului oferă persoanei capacitatea de a duce orice lucru până la capăt, fără a pierde optimismul. Din talismanele care pot fi purtate pe corpul Scorpionului, este o brățară de fier, care se va asemăna cu un șarpe. Pentru îmbunătățirea și restaurarea energiei corpului e bine să vizitați lacurile, marea și oceanele.

9. Săgetător   

Un talisman ideal pentru Săgetător este un obiect în formă de potcoavă sau a unei șopârle. Prezența acestor talismane în casa dvs, va ajuta să depășiți lenea. Această energie a talismanelor vă va ajuta în atingerea oricărui scop în viață. La refacerea energiei corpului va ajuta o plimbare într-o pădure. Dacă este posibil, plantați alături de casa dvs o salcie. De asemenea, păstrați frunzele și crengile acestui copac în casa dvs. Vă vor ajuta la evitarea durerilor de cap.

10. Capricorn 

Surprinzător, dar talismanul pentru Capricorn este imaginea sau figurina unei pisici negre. De asemenea, aduce o mare plăcere acestui semn zodiacal chiar și o pisică neagră vie. Sunt benefice și figurinele produse din lemn de stejar și nuc. Pentru o energie puternică, aveți nevoie de copaci precum stejarul sau nucul. Adăugați prune în meniul dvs, ele vă îmbunătățesc funcția creierului.

11. Vărsător 

Cel mai bun talisman pentru Vărsător este o imagine sau o amuletă în formă de cheie. Un astfel de artefact va oferi energie și multe ambiții. Un moment important – acest talisman trebuie făcut cu mâinile dvs. Amuleta poate fi de culoare albastră, verde sau violet. Ar fi bine ca aceasta să fie aranjată în partea de nord a casei dvs, alături de flori vii și proaspete. Este foarte important ca Vărsătorul să consume ceai negru cu lămâie. De asemenea, pentru o energie perfectă este benefic bergamotul. Adăugați uleiuri de bergamot în lampa cu aromă. Fructele bergamotului va proteja de ochiul rău.

12. Pești 

Peștilor le este foarte benefică apa. O imagine sau un peisaj marin va funcționa excelent. Pe tabloul marin ar trebui să fie un peisaj calm, însorit și luminos. Puteți atârna acest tablou la locul de muncă sau în partea de est a casei dvs. Acest peisaj va ajuta Peștii să își depășească lenea și să se concentreze asupra noilor realizări. Peștii vor căpăta o energie suplimentară dintr-o grădină cu flori lângă casă. Decorați grădina de flori cu sculpturi de pești și scoici. Îngrijiți cu mare grijă grădina de flori, ca să înflorească pe tot parcursul anului. Pentru aceasta trebuie să alegeți plante care se vor înlocui una pe cealaltă. Numaidecât includeți în meniul dvs fructele de mare. Datorită acestora corpul va fi asigurat cu suficientă energie.

error: Content is protected !!