Află cele 3 secrete datorită cărora Norma Williams arată mai tânără decât sugerează datele din buletinul său!

Mulți oameni se tem să ajungă la o vârsta înaintată, proces inevitabil. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, în organism au loc schimbări ireversibile. Ritmul mai lent de regenerare a celulelor și țesuturilor duce la apariția ridurilor, iar procesul de îmbătrânire este adesea însoțit de obezitate.

Cu toate acestea, îți prezentăm, o femeie minunată care arată incredibil. Are 70 de ani, dar arată mult mai tânără decât vârsta din buletin.


Femeia de 70 de ani este un fenomen.

Norma trăiește în Italia. Femeia gestionează propria afacere și este o sursă incredibilă de energie. Mereu e ocupată cu ceva. În același timp, în lupta cu bătrânețea o ajută:

– alimentația;

– vinul;

– sportul.

Da, este o listă neobișnuită. Această femeie pur și simplu nu este adepta unui stil de viață sănătos.

Alimentația

Nu urmează diete stricte. De exemplu, de regulă seara, Norma, se alintă cu biscuiți sărați. Alimentația ei este diversă, conține toate cele necesare pentru a-și menține corpul în formă.

Vinul

În meniul zilnic, vinul roșu este obligatoriu. Norma nu bea vin înainte de orele 19:00. Nu are un vin preferat. Femeia, face glume pe seama sa, că anume acest stil de viață îi permite să fie o bunică modernă.

Sportul

Norma încearcă să-și mențină greutatea corporală ideală din punct de vedere biologic. Schimbă adesea exercițiile fizice și iubește mersul pe jos. Urcă până în vârful dealului de două ori pe zi.

Din punct de vedere științific, Norma Williams arată de 40 de ani

Știința care studiază fenomenul tinereței a prezentat poziții și teorii neobișnuite despre acest fenomen.

De exemplu, în lupta cu bătrânețea nu doar alimentația și sportul sunt importante, ci și starea psihologică. În acest caz, ar trebui să aveți în vedere:

– gândurile legate de viitor;

– optimismul.

Fiecare element menționat este important.

Gândurile legate de viitor

Atunci când o persoană începe să se gândească despre sine vorbind la trecut, automat se declanșează procesul de îmbătrânire timpurie. Subconștientul crede pur și simplu că jumătate din viață este deja trăită.

Optimismul

Stresul continuu duce la creșterea nivelului de cortizol. Acest hormon inhibă multe procese regenerative. Creșterea cortizolului se poate observa și la nivelul pielii. Pielea se regenerează mai greu. Procesul de îmbătrânire survine mai devreme.

Concluzii

„Semeni cu o fetișcană!” – fiecare femeie visează să audă acest lucru la adresa ei. Ei bine, totul poate fi așa cum vă doriți. Bineînțeles, va trebui să lucrați din greu pentru un astfel de rezultat! Fără muncă, nimic nu puteți obține.

Distribuiți acest articol și prietenelor dvs!