Află care este câinele tău totem din punct de vedere astrologic!

Câinele a fost şi rămâne cel mai bun prieten al omului și animalul totem care îl protejează.

Iată care este câinele totem în funcție de zodia în care v-ați născut.

Berbec − Scottish terrier

Pe lângă aspectul original, terrierii scoțieni, sunt curajoși și neînfricați. Demnitatea acestor câini este de invidiat! Ei deosebesc vorbele de laudă de cele de critică, prin urmare, trebuie să fiți foarte atenți, atunci când vă alegeți cuvintele.

Taur – Dalmațian

Sociabili și prietenoși, acești câini sunt dispuși mereu să iasă din casă pentru a profita de mișcare. Se plictisesc să stea într-un singur loc, așa că se aventurează în orice drumeție și, chiar mai mult, adoră să se joace cu copiii. Sunt foarte încăpățânați și uneori trebuie să fiți mai insistenți pentru a obține de la ei ceea ce vă doriți!

Gemeni – Mops

Sunt întotdeauna bucuroși să interacționeze cu cei din jur și se înțeleg de minune cu ei. Sunt energici și le place să mănânce copios. Sunt foarte afectuoși, le place să fie copleșiți cu atenție, și pot fi chiar geloși! Dorm foarte dulce după ce primesc o porție bună de emoții pozitive.

Rac − Cocker spaniel

Este un câine pozitiv și mereu pregătit pentru aventuri! Cocker spaniel este un partener minunat, atunci când vreți să faceți o plimbare prin parc sau în afara orașului. Este foarte sociabil și pregătit să interacționeze cu alte animale, chiar și cu pisicile! Acești câini sunt atașați de familia lor și iubesc foarte mult fiecare membru, iar despărțirea de ei este foarte dureroasă.

Leu − Shih Tzu

Această rasă nobilă de câini este arogantă și preferă să fie în centrul atenției, le place să stea în brațe și să fie alintați și dezmierdați! În același timp, sunt foarte jucăuși, sociabili și devotați. Câinii din rasa Shih Tzu sunt foarte morocănoși și supărăcioși. Aveți grijă să nu-i supărați!

Fecioara − Shar Pei

Sunt mereu dornici de a învăța ceva nou. Sunt foarte independenți și, pentru a le câștiga respectul, ar trebui să munciți din greu. Shar Pei nu se îndoiește de autoritatea sa, dar este reticent cu străinii și devotat celor dragi.

Balanța − Ciobănesc german

Îndrăzneți și hotărâți, acești câini nu în zadar sunt eroii filmelor de acțiune! Este un prieten credincios, devotat și de nădejde. Nu îl lăsați singur pentru o lungă perioadă de timp, chiar dacă este un câine curajos, el mereu are nevoie de o companie plăcută!

Scorpion – Pitbull

Este un partener fidel, loial, dedicat prietenilor și celor dragi. Trebuie să-l cunoașteți mai bine, să-l descoperiți pentru a le înțelege mai bine ritmul de viață.

Săgetător – Teckel

Acest câine mic și activ este foarte aventuros. Este vioi, ager și foarte activ. Se dresează greu, deoarece este încăpățânat, dar foarte curajos și carismatic. Puteți să le iertați absolut orice acestor câini!

Capricorn – Rottweiler

Învăță foarte rapid și iubesc activitățile fizice. Acești câini nu stau locului și sunt întotdeauna ocupați cu ceva pentru a-și consuma energia acumulată. Curajoasă și îndrăzneață, această rasă de câini va face totul pentru a-i proteja pe cei dragi! Cu persoanele necunoscute sunt foarte rezervați. Acești câini au nevoie de dragostea familiei pentru a se simți în siguranță.

Vărsător − Golden Retriever

Această rasă de câini este cea mai bună și blândă. Nu există câini mai buni și mai generoși precum este această rasă! Se împrietenesc foarte ușor cu necunoscuții. Sunt isteți și învață foarte repede.

Pești − Collie

Collie sunt câini de companie care nu numai că sunt capabili să învețe, dar știu și să asculte. Afectuoși și înțelegători, ei se simt bine în sânul familiei și au o relație specială cu copiii. De asemenea, ei au nevoie de atenție, iar în lipsa acesteia, collie își poate arăta „colții”, manifestând un comportament contrar celui expus mai sus.

Sunteți de acord cu aceste caracteristici? Scrieți-ne în comentarii!

error: Content is protected !!