Admiră aceste uimitoare sculpturi realizate din simple crengi și rădăcini

Cât de frumoasă este natura și toată creația ei! Ea va fi mereu sursa de inspirație pentru toți cei însetați de a crea ceva feeric. Sunt oameni care reușesc să vadă mai mult decât lemn într-un copac, iar rădăcinile copacilor și fragmentele de lemn în mâinile unui artist prind viață, transformându-se în capodopere unice.

Sculptura este una dintre cele mai extraordinare arte, iar simbolistica pe care o transmite și valoarea operelor de arta depășește limita imaginației. Creativitatea poate lua forme de neimaginat.

Frumusețea femeilor a fost apreciată încă din antichitate. Sculptorii și-au dat silința să sculpteze femeia reliefând frumusețea ei în toate ipostazele. Sculpturile lor scot în evidență delicatețea și fragilitatea, dar și puterea femeilor.

Vă prezentăm câteva sculpturi care vă vor impresiona prin originalitate. Sunt sculpturi unice.

În aceste capodopere se desprinde finețea simțului artistic al sculptorului, iar femeia sculptată în lemn impresionează. Frumusețea femeilor a fost descoperită tocmai în aceste fragmente de lemn.

1. Această femeie surprinde prin liniștea ei și feminitate.

2. Este o sculptură plină de detalii, frumoasă și delicată.

3. Femeie sculptată din această creangă pare a fi ruptă dintr-o poveste. Tristețea ei este atât de impresionantă și atinge sufletul!

4. Femeia − prizoniera copacului.

5. Femeia – visătoare.

6. Femeia – martiră.

7. Femeia – elegantă.

8. Femeia – mamă. Iubirea mamei pentru pruncul ei este emoționantă.

9. Silueta acestei femei sculptată în lemn emoționează.

10. Femeia, este o creație divină.

Aceste sculpturi incredibile sunt desprinse parcă din altă lume. Artistul a văzut dincolo de lemn și a creat ceva spectaculos.

Distribuie și prietenilor tăi să admire aceste creații unice!