Acum este clar de la cine Meryem Uzerli a obținut o frumusețe atât de neobișnuită!

Aproape toți fanii serialului „Magnificent Century” consideră că Meryem Uzerli are rădăcini turcești. De fapt, actrița s-a născut și a crescut în Germania, dar are multe în comun cu Turcia. Ea s-a născut în anul 1983, tatăl fiind de origine turcă, iar mama de origine germana. A studiat actoria la Schauspielstudio Frese din Hamburg. Vă invităm să o admirăm în pozele de mai jos:

1.

2.

3. Părinții lui Meryem.

4. Numele tatălui este Hussein, care s-a născut în Turcia.

5. După școală, Hussein a plecat în Germania la studii și acolo a cunoscut-o pe Usrula – femeia care i-a devenit soție. În acel moment, Usrula deja avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Hussein nu a respins-o. Curând cuplul a adus pe lume doi copiii. Au avut două fete – cea mai mare Janan și cea mai tânără Meryem.

6. Meryem cu sora și frații.

7.

8. Surorile semănau foarte mult una cu alta. Chiar și acum sunt dificil de distins – doar priviți fotografiile.

9.

10.

11. Două culturi complet diferite au influențat caracterul și interesele fetelor. Probabil, din acest motiv, Meryem a fost capabilă să simtă cu ușurință atmosfera filmului „Magnificent Century” și să-și joace perfect rolul.

12.

13. Acasă, viitoarea actriță a vorbit atât germana, cât și turca. Desigur, fata știa limba turcă un pic mai rău, din cauza că nu prea exista practică.

14. Merită de spus că și sora Janan are abilități creative bune. Și-a dedicat viața domeniului muzical, înregistrând deja mai multe albume de succes.

15. Janan intenționează să continue această cale.

16. Dacă vorbim despre exterior, se pare că surorile seamănă cu tatăl. Iar dvs ce credeți?

17. Priviți imaginile cu micuța Meryem. E frumoasă, nu?

18.

19. Micuța Lara.

20. Se aseamănă foarte mult.

21. Iar această fotografie unește 3 generații!

22. Aici actrița este la premiera filmului. O însoțește tatăl ei.

23. Să vedem câteva fotografii din arhiva lui Meryem.

24.

25. Aici are doar 16 ani.

26. Iar aici deja aproximativ 20.

27.

28. Aici fata are 23 de ani. Este cu tatăl ei.

Acum este clar de ce vedeta serialului „Magnificent Century” are o înfățișare atât de interesantă și neobișnuită. După ce am aflat de originea ei, putem spune cu siguranță că nimeni nu este mai bun decât ea pentru rolul Hurrem Sultan.

Sunteți și dvs printre admiratorii actriței? Așteptăm comentariile cu drag.