Acum 33 de ani, o britanică a cumpărat un inel cu 13 dolari de la un târg de vechituri, dar de fapt el costă o avere.

O femeie din Marea Britanie, Debra Goddard, în vârstă de 55 de ani, activează în cadrul unei organizații de caritate și a crescut mai mult de 20 de copii. Acum 33 de ani, britanica a cumpărat un inel la un târg de vechituri cu doar 10 lire sterline. În toți acești ani, ea a păstrat inelul într-o cutie. După ce mama ei a fost victima unei fraude şi a pierdut o mare parte din avere, londoneza și-a amintit de inel pe care se gândise să-l vândă, dar nici nu bănuia cât costă.

Debra Goddard, acum 33 de ani, a cumpărat un inel, dar nu știa care este valoarea lui.

Femeia a dus inelul la un bijutier pentru a-l evalua, iar el i-a spus că inelul are un diamant de 26-27 de carate şi nu este un fals din sticlă.

Acesta este inelul cu diamant.

Debra a mers la casa de licitații Sotheby’s. Acolo, autenticitatea diamantului a fost confirmată.

Inelul a fost vândut la licitație pentru 740.000 de lire sterline.

Britanica a primit 470.000 de lire sterline. Cu o mare parte a banilor obținuți, Debra  a răsfăţat-o pe mama sa , în vârstă de 72 de ani. Ea crede că norocul ei este o recompensă pentru toate greutățile cu care se confruntă familia ei. Femeia i-a cumpărat mamei un bilet de vacanță în Barbados. Mama a avut norocul să-l vadă pe Tom Jones și pe Celine Dion. În Las Vegas și a cumpărat haina de blană. Debra spune că banii nu sunt importanți pentru ea.

Debra își ajută mama, a deschis un salon de bijuterii și a scris o carte.

Din banii pe care ea îi câștigă din vânzarea cărților, ea îi va dona unei fundații de caritate.