Actrița egipteană Sawsan Badr – dublura modernă a lui Nefertiti!

Femeile egiptene păreau întotdeauna misterioase și seducătoare. În anul 1370 i.en. s-a născut regina Egiptului – Nefertiti! Misterioasă, seducătoare și feminină, a intrat în istoria universală drept una dintre cele mai fermecătoare femei din toate timpurile. Astăzi, drag cititor, vrem să vorbim despre dublura modernă a lui Nefertiti – actrița egipteană Sawsan Badr.

Actrița egipteană Sawsan Badr a fost mult timp numită “Nefertiti a filmului egiptean”. Recent, ea a dovedit că a câștigat pe bună dreptate acest titlu. Actrița egipteană este foarte cunoscută în patria sa. Ea în mod repetat este recunoscută una dintre cele mai faimoase și misterioase femei din Egipt.

Revista Harper’s Bazaar Arabia a intervievat actrița de 61 de ani și a postat fotografiile ei alături de artefactele egiptene antice, subliniind asemănarea ei cu regina egipteană din antichitate.

În interviul său, Badr a vorbit despre încălcarea normelor de frumusețe și și-a împărtășit experiența sa de îmbătrânire. Actrița a spus că a încetat să-și vopsească părul pentru rolul ei în film. Dar apoi, ea a decis, de asemenea, să-și păstreze culoarea naturală a părului pentru a dovedi oamenilor că îmbătrânirea poate fi frumoasă, rămânând naturală.

Actrița s-a născut în Cairo, a absolvit Institutul Superior de Artă Teatrală și a jucat în multe filme. La fel, a jucat în spectacole și a participat la producții de televiziune.

Mulți sunt surprinși de asemănarea ei grozavă cu regina Egiptului Antic. Fotografiile ei de la Muzeul Egiptean din Cairo confirmă acest lucru.

Iar dvs cum credeți? Se aseamănă oare Sawsan atât de mult cu regina Egiptului Antic? Așteptăm comentariile cu drag.