Actorii preferați din serialul „Academia de poliție” după 35 de ani

Serialul de comedie „Academia de poliție” prezintă aventurile și neînțelegerile cadeților, care de fapt nu erau demni de rolul viitorilor ofițeri de poliție, a amuzat mai mult o generație de spectatori. E greu de imaginat, dar au trecut mai mult de trei decenii de la lansarea primei serii al acestui film!

Iată cum arată astăzi actorii noștri preferați  care făceau încasări record în anii `80.

Steve Guttenberg, de 60 de ani — ofițerul Carey Mahoney

Este binecunoscut datorită rolului său de cadet Mahoney.  A jucat în diverse filme și a participat la mai multe emisiuni TV.

Actorul a destăinuit că va juca din nou rolul unui polițist fermecător într-o nouă serie a filmului „Academia de Poliție”, care va fi lansată în acest an.

Kim Cattrall, de 62 de ani — cadet Karen Thompson

Astăzi, actrița este cunoscută de telespectatori datorită rolului pe care l-a avut în  serialul SATC.

Catrall a fost căsătorită de trei ori, dar nu a avut niciodată copii. În ceea ce privește cariera, actrița a primit toate premiile și nominalizările sale pentru filmul SATC. Nu se mai filmează în aceste serial deja de nouă ani, dar poate fi văzută în seria TV “Sensitive Skin ” și “The Witness for the Prosecution”. Puțini care își amintesc, dar s-a filmat în “Crossroads”  alături de Britney Spears.

George Bailey, în vârstă de 74 de ani — Locotenentul Harris

A jucat rolul unei persoane crude și narcisiste, dar în viața reală este un om foarte bun.

Timp de 15 ani, Bailey a fost ambasadorul Fundației Kids Sunshine, iar din ianuarie 2001, după ce fiica sa, Brandi Eldridge, a fost diagnosticată cu leucemie se află la conducerea acesteia.

George Gaynes, 1917-2016 — Eric Lassard, comandantul Academiei

Actorul s-a retras din cinematografie în 2003, jucând în comedia “Just Married”. După aceea, s-a mutat la Santa Barbara, California, apoi s-a mutat la fiica sa, în brațele căreia a murit la vârsta de 98 de ani.

Leslie Easterbrook, în vârstă de 69 de ani — sergentul Debbie Callahan

Are excelente abilități vocale și vocea ei poate fi auzită in filmele Batman și Superman. În 2006, ea a luat Premiul Fangoria Chainsaw în categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul său în filmul “The Devil’s Rejects” și totodată a câștigat, de asemenea, premiul Scream în categoria “Cel mai mai de groază personaj” pentru același rol.

Pe 17 mai 1979, actrița s-a căsătorit cu Victor Holchak, dar au divorțat. Leslie s-a căsătorit a doua oară cu Dan Wilcox. Actrița de 69 de ani nu are copii.

Donovan Scott, în vârstă de 72 de ani — cadet Leslie Barbara

Este cunoscut pentru rolul cadetului Leslie Barbara, un personaj amuzant. Și-a continuat activitatea în calitate de regizor.

În perioada 1993-1994, a locuit în Rusia și Crimeea, unde a filmat „Copiii căpitanului Grant”. În film, se apare în calitate de regizor, scenarist, dar și actor.

Bubba Smith, 1945-2011 — Moses Hightower

A fost jucător de fotbal american profesionist, dar după ce a suferit un accident s-a retras în lumea cinematografiei.

Din păcate, actorul a murit la 3 august 2011, luând accidental doza greșită de pastile anti-obezitate. Corpul neînsuflețit al actorului a fost găsit de menajera Marcia Livingstone în apartamentul său din Baldwin Hills, Los Angeles.

Michael Winslow, în vârstă de 60 de ani — sergentul Larvell Jones (omul cu o sută de voci)

A fost căsătorit de trei ori. De prima soție, Angela Baytops a divorțat. Cea de-a doua soție Belinda a decedat din cauza unei supradoze de preparate, numele actualei soții este Sharon. Artistul are trei copii.

Marion Ramsey, 71 de ani — cadet Laverne Hooks

Spre deosebire de colegii ei de platou, Marion nu a ales actoria, ci a devenit cântăreață și compozitor.

Lance Kinsey, 64 de ani — sergent Proctor

Este actor, scenarist, producător. Actorul este căsătorit cu Nancy Kinsey cu care are 2 copii, Matt și Logan.

David Graf, 1950-2001 — sergent Eugene Tackleberry

A jucat în mai multe filme seriale, dar rolul din „Academia de Poliție” a fost cel care i-a adus celebritatea. Cu soția sa Kathryn a avut doi fii, Daniel și John.

Necazul a venit pe neprins de veste. La 7 ianuarie 2001, în timpul unei sărbători de familie, actorul brusc a pierdut conștiința, iar paramedicii ajunși nu i-au putu salva viața. David a decedat în urma unui atac de cord cu nouă zile înainte de a împlini 51 de ani.

Scott Thompson, 59 de ani — cadet Chad Copeland

Thompson, după o lungă căutare a sinelui, și-a continuat activitatea în calitate de scenarist. A luat diploma de Master în Arte Plastice din New York și a început să lucreze în calitate de dramaturg.

Collen Camp, 65 de ani — Kathleen Kirkland

Actrița a interpretat rolul prietenei lui Tekkleberry. Nu s-a remarcat mult în calitate de actriță. A avut două nominalizări pentru premiu Zmeura de Aur. S-a bucurat de mai mult succes în calitate de producător.

Din 1986 până în 2001, ea a fost căsătorită cu John Goldwyn, directorul Paramount Studios, și au o fiică care s-a născut în 1989.

Bob Goldthwait, în vârstă de 56 de ani — Zed

Bob își continuă activitatea în cinematografie până în ziua de azi. La începutul anilor `80 actorul deja era cunoscut drept un comedian de stand-up.

Acum 14 ani, actorul și-a anunțat retragerea în timpul spectacolului din Las Vegas în septembrie 2005. Apoi a mai avut câteva turnee la începutul anului 2008 până în luna aprilie a aceluiași an, în 2009 au avut loc încă câteva spectacole. Ultimele două spectacole pe care le-a dat au fost în anul 2010.

A fost căsătorit de două ori. Prima soție Ann Luly cu care au o fiică, Tasha. În 1998, Goldwhite și Luly au divorțat. În 1999, s-a logodit cu actrița Nikki Cox, dar în 2005 s-au despărțit. În 2009, comedianul s-a căsătorit cu Sarah de Sa Rego, sunt împreună până astăzi.

Art Metrano, 82 de ani — locotenent Mauser

Rolul locotenentului Mauser a fost personajul care l-a consacrat. În 1989, a avut un accident și drept consecință a suferit o paralizie — din fericire, temporară.

Are propiul său show “Jews Don’t Belong on Ladders…An Accidental Comedy” din care a colectat 75.000 de dolari, pe care i-a investit într-un proiect pentru a-i ajuta pe cei care au suferit leziuni ale măduvei spinării.

Tim Kazurinsky, 68 de ani — ofițer Sweetchuck

Este un actor, scenarist și producător. În continuare se filmează în diferite filme seriale.

Este căsătorit și are doi copii.