Achiziții făcute online, ce provoacă râs și lacrimi în același timp!

Cumpărăturile făcute online au devenit tot mai populare în ultimul timp. Este extrem de plăcut să economisești o groază de timp și să faci o comandă online. Astfel, nu veți pierde timpul în ambuteiaje sau centre comerciale. Chiar dacă în prezent există o mulțime de magazine online europene, în pofida unei reputații dubioase, mulți rămân fideli magazinelor chinezești.

Deși termenul de livrare este unul destul de îndelungat, iar calitatea produselor nu tot timpul se dovedește a fi la un nivel înalt, comerțul prosperă. Cele mai bine cunoscute magazine virtuale din China continuă să își desfășoare activitatea în plinul sens al acestui cuvânt. Uimitor, dar într-o singură zi de Black Friday aceștia sunt capabili să primească comenzi în sumă totală de zeci de miliarde de dolari.

Pe lângă toate avantajele ce le oferă comerțul electronic, uneori se întâmplă să țineți un colet mult așteptat în mâini, începeți să-l despachetați și…nu știți dacă să plângeți sau să râdeți…Acesta este cazul autorilor pozelor de mai jos. Din neatenție sau din dorința de a economisi din costul produsului, aceștia s-au ales cu produse inutile și emoții negative.

Deși au avut parte de o experiență mai puțin plăcută, cu siguranță pe viitor vor fi mult mai prudenți când vor alege produsul și vânzătorul. Vă prezentăm o selecție de top 25 cele mai neplăcute ”surprize” ce au dezamăgit total unii clienți.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12.

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19.  

20. 

21. 

22. 

23. 

24.

25. 

Sunteți impresionați? Ați avut și dvs ghinionul să primiți astfel de surprize în coletele preluate de la oficiul poștal? Care sunt regulile dvs pentru un shopping online de succes?