Aceste femei ne arată cum se îmbracă la serviciu. Am putea prelua câteva idei

Un sondaj realizat de Marks & Spencer a demonstrat faptul că femeile petrec zilnic aproximativ 17 minute alegându-și ținutele.

Unele femei postează chiar fotografii cu ținutele pe care le aleg pentru a merge la serviciu, iar ideile lor v-ar putea ajuta să vă diversificați garderoba pentru fiecare zi.

O ținută îndrăzneață.

O pereche de pantaloni colorați cu talie înaltă și o cămașă albă arată perfect împreună, iar o geantă mică va fi accesoriul excelent al acestei ținute.

Neo-clasic.

O rochie dreaptă și un sacou, o geantă mare și o pereche de încălțăminte comodă sunt o opțiune excelentă pentru fiecare zi. Pentru o ținută mai rafinată, de seară, purtați aceeași rochie, dar în combinație cu un clutch și cu o pereche de pantofi cu toc înalt.

Comod și elegant.

Adidașii pot fi combinați deja și cu ținute de afaceri.

Romantic.

Un costum cu imprimeu floral este perfect pentru sezonul de primăvară.

Delicat.

Îmbrăcămintea albă arată feminin și festiv. Alegeți piese vestimentare cu texturi și nuanțe diferite și veți obține ținuta perfectă.

Modern.

Două avantaje ale acestei ținute sunt dungile verticale, care ne ajută să părem mai înalte și mai suple și bluza neagră care se combină practic cu orice.

Elegant.

Un palton elegant, o pereche de pantofi fără tocuri și o pălărie potrivită și obțineți o ținută excelentă pentru fiecare zi.

Jucăuș.

Pentru ca o ținută formată din mai multe straturi să arate bine, este important să combinați corect culorile, texturile și imprimeurile și să vă scoateți în evidență avantajele siluetei.

Feminin.

Fusta creion este un element-cheie al unui cod vestimentar pentru birou. Aceasta poate arăta mult mai interesant, dacă o veți combina cu o bluză colorată și bijuterii masive.

Non-standard.

această ținută conține mai multe accesorii originale: pălăria neagră, geanta neobișnuită și bijuteriile masive.

Îndrăzneț.

O geacă kaki, o pereche de pantaloni verzi, o bluză feminină și încălțămintea comodă sunt o combinație pe care doar o femeie îndrăzneață ar putea să o încerce.

Visător.

O ținută obișnuită, care a fost reîmprospătată cu o geantă roz pal. Un ruj frumos și niște bijuterii delicate i-au completat perfect ținuta.

Colorat.

Un asemenea costum nu vă va lăsa, cu siguranță, să treceți neobservată. Un accesoriu în nuanțe contrastante vă va face ținuta și mai îndrăzneață.

Care dintre aceste ținute v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu drag să ne scrieți în comentarii!