Aceste culori minunate ale anului 2017 le vei ține minte mult timp!

Designerii de modă și Institutul Pantone reînnoiesc în fiecare an gama de culori pentru un sezon sau altul. În acest sezon ei ne propun 10 nuanțe noi de care vă veți îndrăgosti. Cu siguranță veți găsi culoarea preferată pe care o veți purta și care vă va scoate în evidență.

Culoarea lutului sau Potter’s Clay

Culoarea Nr. 18-1340 poate să vă încălzească în zilele geroase de toamnă și de iarnă. O culoare intensă și vie care amintește de lutul ars și care se contopește lin cu culorile frunzelor de toamnă. Va fi favorita sezonului.

Albastru de râu sau Riverside

Iată o altă culoare preferată pentru orice colecție de haine.

Cedru roz sau Dusty Cedar

Pantone a numit culoarea Nr. 18-1630 în numele lemnului de cedru. Culoarea lui întunecată de bază are nuanțe roze, după aprecierile Pantone.

Verde smarald sau Lush Meadow

„Câmpii bogate” iată traducerea denumirii nuanței Nr. 18-5845 dată de Pantone. În opinia noastră verdele plantelor este mai deschis, mai aprins, iar această culoare este mult mai întunecată și cu o notă de smarald rece.

Muștar picant sau Spicy Mustard

Una dintre cele mai plăcute culori pentru ochi este Nr. 14-0952, conform evaluărilor Pantone. O nuanță de galben caldă și liniștită.

Roșu intens sau Aurora Red

O nuanță de roșu clasic, deși fiecare femeie își alege „roșul” său cu o anumită subnuanță care se potrivește doar ei. Nuanța Aurora Red în listele lui Pantone are numărul 18-1550 și se deosebește prin căldură, amestec de nuanțe de cărămiziu, intensitate modestă și plinătate deosebită.

Mov-lilac sau Bodacious

Conform Institutului de culori Pantone care a dat denumirea nuanței Nr. 17-3240, poate fi tradusă ca exclusivă, atrăgătoare, plină de admirație. Într-adevăr așa este, deoarece această culoare ne amintește de liliacul de primăvară care este simbolul trezirii naturii.

Gri-maro cald sau Warm Taupe

Taupe din engleză înseamnă „gri-maro” sau „gri închis”, totuși culoarea Nr. 16-1318 nu poate fi numită sumbră și prea plictisitoare. Ea nu este închisă, ci dimpotrivă deschidă, nude. În ea se contopește cafeaua cu lapte și creme brulee, mici picături de ciocolată cu lapte și de lemn vechi.

Gri rece sau Sharkskin

Nuanțele calde ne vor încălzi, cu siguranță, în acest sezon, însă fără gri toamna va fi de neimaginat. „Piele de rechin” este traducerea pentru culoarea Nr. 17-3914. Aceasta va fi probabil cea mai dorită culoarea a sezonului de toamnă-iarnă 2017-2018, deoarece poate fi îmbrăcată în fiecare zi.