Aceste articole vestimentare le vor transforma pe doamnele de după 50 de ani în fashioniste stilate și atrăgătoare

Cu siguranță ați auzit în repetate rânduri recomandări de a renunța la anumite modele de haine, dacă aveți deja peste 50 de ani. Pe de o parte totul pare să fie corect, dar ce ar trebui să purtați la această vârstă? Haine plictisitoare și lipsite de formă? Desigur că nu. Și nu este vorba despre vârstă, ci despre felul în care arată femeia. De exemplu, dacă pielea din zona decolteului și-a pierdut din elasticitate și este acoperită de riduri fine, ar fi bine să evitați hainele cu decolteu adânc. De ce să scoateți în evidență imperfecțiunile? Dar în cazul în care nu aveți astfel de probleme, de ce să nu purtați hainele care vă sunt pe plac?

Iată care sunt articolele vestimentare care vă vor ajuta să fiți mereu stilate.

Rochii și fuste cu șliț.

De regulă șlițurile se fac pe fustele și rochiile înguste. Acest detaliu nu numai că vă permite să faceți imaginea mai seducătoare, dar are și un caracter practic. Într-o fustă strâmtă fără șliț va fi pur și simplu imposibil să mergeți.

O fustă creion cu șliț frontal pe lateral arată foarte elegant. O astfel de tăietură care dezgolește piciorul puțin deasupra genunchiului nu face imaginea vulgară sau prea îndrăzneață. Iar eșarfele sunt folosite, în aceste exemple, ca piese de accent.

Fustele cu șlițuri mai înalte pot fi purtate de doamnele mai curajoase, cu picioare zvelte. Nu purtați top cu decolteu cu o astfel de fustă, detaliul îndrăzneț ar trebui să fie unicul.

Fustele cu o asemenea tăietură sunt clasice. Dacă fusta este lungă, atunci și tăietura poate fi destul de înaltă. Dar aici totul este foarte individual, fiecare femeie va decide singură ce model i se potrivește.

Următorul model foarte neobișnuit, cu tăieturi interesante. Fusta în sine este lungă, astfel încât piciorul se vede doar până la genunchi. Iar în partea superioară s-a optat pentru o helancă cu guler înalt.

Această rochie îndrăzneață are un decolteu lateral destul de înalt și asimetric neobișnuit, care dezgolește un umăr. Dar pentru ca imaginea să nu pară prea sinceră, rochia a fost completată cu un sacou supradimensionat în stil masculin care echilibrează imaginea.

Decupaje.

Despre decupaje pe rochii și bluze am discutat anterior. Chiar dacă pielea din zona decolteului arată foarte bine, decupările adânci nu sunt binevenite în look-urile de fiecare zi.

Dar o astfel de vestă interesantă este perfectă pentru sezonul de vară. Modelul este foarte neobișnuit, cu mai multe decupaje. Pantalonii au o croiala originală, cu talie  înaltă și se combină bine cu vesta. Imaginea este îndrăzneață, dar fără note de vulgaritate.

O altă ținută interesantă are la bază o rochie tricotată care imită un set de tricou și bolero. Modelul, desigur, nu este pentru acest sezon, dar este perfect pentru perioada caldă.

Umeri dezgoliți. 

Dacă pielea din zona decolteului a multor femei își pierde prospețimea, atunci umerii pot arăta destul de bine. Prin urmare puteți alege haine care descoperă această parte a corpului.

Această rochie lungă verde-turcoaz este potrivită pentru fiecare zi.

Un costum negru simplu, dar destul de interesant. Setul este format din pantaloni evazați și o tunică largă cu o bretea într-o culoare contrastantă.

O ținută de seară de nuanță fucsia. Rochia maxi are o silueta A-line, iar mânecile largi au tăieturi lungi.

Decupaje pe spate.

Acest model nu este pentru toată lumea. L-ar putea purta femeile cu o postură bună și cu pielea netedă și frumoasă.