Aceste 7 trăsături copiii le moștenesc doar de la tații lor!

Genetica este una dintre cele mai misterioase și interesante științe. Desigur, copilul moștenește genele ambilor părinți, dar în cazul în care tatăl are niște trăsături dominante, atunci, cel mai probabil, acestea se vor transmite și copiilor săi. Se pare că genetica poate avea influențe și asupra caracterului nostru!

Iată care sunt cele 7 trăsături pe care copii le moștenesc de la tați:

Caracteristicile genetice pe care le au copiii de la părinți:

– Bolile cardiace: conform studiilor efectuate de oamenii de știință de la Universitatea din Leicester, bărbații, fiind purtătorii unei gene speciale, au, cu aproape 50% mai multe șanse să sufere de boli care afectează artera coronară, iar această caracteristică li se va transmite fiilor.

– Tulburările psihice: printre tulburările psihice, care se transmit de la tați la copii sunt schizofrenia și ADHD. Odată cu înaintarea în vârsta a tatălui, riscul crește, deoarece se schimbă ADN-ul bărbatului. În ceea ce privește femeile, ele se nasc cu un anumit set de ovule și ADN-ul lor nu se schimbă de-a lungul vieții.

– Dinții strâmbi: genele masculine responsabile de forma dinților și a maxilarului sunt mai puternice decât cele feminine. Copilul poate moșteni de la tată nu doar dinții strâmbi, dar și smalțul slab.

– Infertilitatea: oamenii de știință susțin că aceasta ar putea fi o problemă genetică. Dacă un copil s-a născut în rezultatul FIV, cel mai probabil că și el va suferi de infertilitate.

– Genul copilului: genele masculine determină acest lucru. Prognoza poate fi făcută examinând arborele genealogic al tatălui.

– Culoarea ochilor copiilor: întrucât genele masculine sunt dominante, trăsăturile feței și culoarea ochilor cel mai probabil vor fi ca ale tatălui.

Înălțimea copilului: aceasta depinde, în mare măsură, de genele paterne. Tații înalți vor avea copii înalți.

Despre inteligență:

1. Inteligența nu se transmite de la tată la fiu. Dacă tatăl este un geniu, atunci fiul nu va moșteni 100% din aceste gene.

2. Imbecilitatea nu se transmite de la tată la fiu. Dacă tatăl este un cretin, atunci fiul lui nu va fi la fel.

3. Inteligența tatălui se poate transmite doar fiicei. Și doar pe jumătate.

4. Bărbatul poate moșteni inteligența mamei, pe care ea, la rândul ei, a moștenit-o de la tatăl său.

5. Fiicele geniilor vor fi pe jumătate la fel de inteligente ca și tații lor, dar fiii lor vor fi genii.

6. De aceea, probabil, nu există practic femei-genii, precum nu există nici femei cretine sută la sută. În schimb, bărbați genii și bărbați cretini sunt destul de mulți.

Concluzii pentru bărbați:

1. Pentru a vă da seama despre intelectul fiului dvs, studiați-l pe tatăl soției dvs (dacă este inteligent, atunci și fiul dvs va fi inteligent).

2. Fiica va moșteni jumătate din intelectul dvs. Fiul ei însă va moșteni tot intelectul bunelului

3. Abilitățile Dumneavoastră mentale sunt moștenite de la mamă sau mai degrabă de la bunicul matern.

Concluzii pentru femei:

1. Intelectul fiului va fi o copie a tatălui dvs.

2. Fiica va moșteni trăsăturile tatălui său, iar fiii ei vor fi copia soțului dvs.