Aceste 4 etape vă vor ajuta să arătați cu 10 ani mai tânără

În acest articol am dori să vă prezentăm câteva trucuri care împrospătează și întineresc bine fața.

Am adunat acele etape pe care le puteți aplica cu ușurință zilnic și, pentru aceasta, nu aveți nevoie de abilități speciale.

Primul pas este pregătirea pielii. Aplicați crema obișnuită și, după ce se absoarbe complet, urmează primerul.

Apoi aplicați fondul de ten. Pe tenul matur nu ar trebui să fie multe straturi de machiaj deoarece nu arată prea bine. Vă sugerăm să aplicați un ton deschis și altul mai închis, aplicând produsul așa cum este indicat în fotografie. Adică aplicați un ton mai deschis pe partea centrală a feței (frunte, nas, sub ochi, bărbie) și un ton mai închis pe restul feței. Este foarte important să alegeți nuanțele potrivite de fond de ten!

Pentru machiajul ochilor concentrați-vă pe cel mai înalt punct al sprâncenelor (cerculețele roșii) și aveți grijă să evidențiați zonele sprâncenelor (cerculețele deschise).

Pentru un efect de întinerire reduceți distanța de la nas până la buza superioară. Aici se folosește tehnica măririi buzelor, când se trece cu un creion dincolo de conturul natural în zona arcului lui Cupidon și în partea centrală a buzei inferioare.

În machiajul anti-îmbătrânire este foarte important și fardul de obraz, machiajul ochilor și așa mai departe, dar prin simpla aplicare a tehnicilor menționate, veți arăta mult mai tânără.

Încă un detaliu de care ar fi bine să țineți cont: o tunsoare care ajunge până la nivelul bărbiei poate îngreuna ovalul feței, de aceea ar fi mai bine să îndepărtați părul din această zonă.