Aceste 14 trucuri nu pot fi înlocuite cu nimic altceva!

Nimeni nu ne va contrazice că ingeniozitatea femeilor nu are limite! Femeie chiar sunt niște creaturi inventive! Confruntându-se cu unele probleme minore, gospodinele pot inventa o mie de soluții extraordinare… Redacția noastră nu încetează să admire această latură feminină! Sperăm, că aceste trucuri vă vor ajuta în treburile casnice.

Trucuri utile

1. Ștergeți pata de vin roșu cu un șervețel. După aceasta aplicați pe acest loc un amestec din sare și apă rece. Pata va dispărea imediat!

2. Scăpați de petele deschise la culoare pe o țesătură neagră cu ajutorul unui marker obișnuit. Un truc simplu, dar foarte eficient!

3. În acest mod puteți afla dacă blugii vi se potrivesc fără ai îmbrăca! Dacă capetele taliei blugilor nu se unesc după gât, lejer și fără efort, înseamnă că blugii vă sunt mici.

4. O idee interesantă pentru blugi rupți! Iată ce puteți face cu ciorapii pe care nu-i mai purtați.

5. Sucul de lămâie este foarte eficient pentru îndepărtarea petelor galbene subsuori.

6. Șervețelele umede vor îndepărta cu succes petele de deodorant.

7. Oja transparentă vă va ajuta să fixați nasturii cusuți.

8. Lacul fixativ îndepărtează perfect petele de ruj de pe orice îmbrăcăminte. Aplicați puțin lac pe pată și spălați lucrurile în modul obișnuit.

9. O parte de oțet și o parte de apă – doar de atât aveți nevoie pentru a obține un spray perfect pentru îndepărtarea petelor de pe piele.

10. Banda adezivă și lama de ras vă vor ajuta să îndepărtați peletele de pe haine.

11. Așa trebuie să purtați blugii strâmți!

12. Cleștele pentru păr va ajuta să îndreptați gulerul de la cămașă.

13. Tricou nou dintr-un tricou vechi: foarte ușor de făcut!

14. O cremă hidratantă va ajuta să reînnoiți aspectul încălțămintei din piele și va reda pantofilor strălucirea de altă dată. Soluție la fel de eficientă ca produse speciale pentru îngrijirea încălțămintei.