Acesta este unicul sfat despre bărbați pe care i-l voi da fiicei mele

Dacă mi s-ar cere să formulez tot ceea ce știu despre bărbați în câteva cuvinte și să dau un sfat generațiilor de femei mai tinere, aș spune următoarele: nu vă așteptați la mari schimbări din partea bărbaților. Acest principiu stă la baza relațiilor dintre un bărbat și o femeie.

Din păcate, bărbatul nu se schimbă niciodată. Dacă de la bun început nu este după placul tău, să știi că niciodată nu-l vei mai schimba. Niciodată un măr nu va crește de la un portocal, bradul nu se va transforma în palmier, iar un bărbat care nu iubește de la bun început, nu va deveni un partener afectuos și drăgăstos. Toate femeile trebuie să înțeleagă și să accepte această realitate. Chiar și după căsătorie, bărbatul va rămâne întotdeauna la fel.

Bărbatul își manifestă dragostea și afecțiunea chiar de la începutul unei relații. El își dorește să cucerească femeia pe care o place, dar odată cu trecerea anilor, relația intră în rutină și vă acaparează povestea voastră de dragoste. Este ceva firesc!

Dacă partenerul tău nu a fost iubitor și afectuos de la începutul relației, nu te aștepta ca după căsătorie să se schimbe atitudinea lui. În 10 ani de căsnicie, va fi ca un străin în casă. Nu te aștepta ca ceva să se schimbe.

Așteptările pe care le ai de la el sunt uneori nerealiste, iar asta duce la nefericire. Un bărbat zgârcit nu va deveni niciodată generos. Un bărbat indiferent nu va fi niciodată afectuos. Dragostea femeii nu-l va schimba. Totul poate rămâne așa cum a fost sau poate deveni mai rău, dar niciodată mai bine. Multe femei fac această greșeală din necunoaștere și au o viață nefericită cu multe așteptări de la partenerul ei.

Ești de acord? Spune-ne în comentarii!