Acest tip lucra la o benzinărie, când într-o zi a oprit să-și facă plinul un Porsche Panamera…

Tânărul lucra în calitate de operator la o benzinărie când într-o zi a oprit să-și facă plinul un Porsche Panamera. Din mașină a coborât o domnișoară frumoasă și cochetă. I-a spus operatorului ce benzină să-i toarne și a mers să achite.

Când s-a întors și-a dat seama că a lăsat cheile în mașină și ea automat s-a închis…
Se apropie de operator și îl roagă să o ajute. El îi explică că nu are timp și că sunt o mulțime de mașini pe care trebuie să le alimenteze cu benzină și că toți se grăbesc.

Dar i-a găsit o bucată de sârmă și i-a dat-o explicându-i să o introducă pe fereastra întredeschisă și să încerce să apese butonul de deblocare din interior… Și și-a continuat lucrul…

După câteva minute, îi atrage atenția o scenă care i s-a părut ciudată. Lângă benzinărie, tăvălindu-se pe gazon, un bărbat râde cu lacrimi ținându-se de burtă.

Operatorul se apropie de el și întreabă: „Ce s-a întâmplat? De ce râzi?” Bărbatul, în hohote și printre lacrimi îi răspunde:„Păi râd de fata aia care încearcă disperat să deschidă mașină cu o sârmă! E o scenă incredibilă!”

„Nu înțeleg, de ce râzi? Eu i-am dat acea sârmă! Ea a ieșit din mașină și a uitat cheile în interior. Eu sunt ocupat, dar i-am zis ce să facă ca să poată intra.” Tânărul râde și mai tare și îi spune că în mașină este prietena fetei care îi explică cum să introducă sârma și ce să facă mai departe…