Acest tată a făcut, o dată la câțiva ani, o fotografie cu fiica sa, fiind așezați pe canapea. După 12 ani el s-a schimbat destul de mult.

Ne uităm deseori cu nostalgie la fotografiile vechi și ne mirăm cât de repede au crescut copiii noștri și cât de tare am îmbătrânit. Cu toate acestea, unele persoane devin mai frumoase de-a lungul anilor! Un exemplu în acest sens este Dr. Alec Kuros, care a început, în 2007, să se fotografieze împreună cu fiica sa.

Deși era foarte tânăr pe atunci, se observă foarte clar că bărbatul nu prea știa unde se află sala de sport.

Următoarea fotografie, împreună cu fiica sa, a fost făcută în 2014. Fata a crescut și are o privire matură. Tatăl s-a schimbat și el, a devenit mult mai zvelt și pare mai tânăr.

Și, la final, o fotografie din 2019. Uitați-vă cât de mult s-au schimbat ambii. Fetița s-a transformat într-o domnișoară frumoasă, iar tatăl ei arată perfect!

Aceste fotografii au fost apreciate pe rețelele de socializare. Utilizatorii din întreaga lume au observat că anume tatăl a fost cel care s-a schimbat cu adevărat pe parcursul anilor.

Apropo, după cum s-a aflat, Dr. Alec Kuros nu a realizat întâmplător aceste fotografii, dar, deoarece lucrează la universitate și s-a specializat în tehnologiile educaționale, a făcut un experiment pentru a afla cum care este influența fotografiilor asupra diferitor persoane.

Medicul are mai mulți copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 15 ani și par a fi foarte fericiți împreună. foarte fericită.

Această postare a devenit virală, bărbatul nu se aștepta ca aceste fotografii să devină atât de populare, iar el va deveni celebru.
Ne bucurăm foarte mult că oamenii au reacționat pozitiv la această postare a sa.